Elena Udrea, răsfățată în arest de Ziua Îndrăgostiților. De la cine a primit flori

| 15 feb, 11:16
Elena Udrea avut un mic motiv de bucurie de Valentine's Day deși se află în spatele gratiilor: a primit un buchet de flori din partea fostului candidat la preşedinţie, William Brânză.

William Brânză este unul dintre apropiaţii Elenei Udrea. De altfel, el a fost, până de curând, avocatul cuplului Udrea-Cocoş în dosarul Microsoft, dar a rămas doar apărătorul lui Dorin Cocoş.

Citește și: SENZAŢIONAL! Elena Udrea faţă în faţă cu IUBITUL în celulă

De-a lungul timpului, William Brânză a fost un susţinător devotat al Elenei Udrea, iar la un moment dat a numit-o politicianul anului.

Elena Udrea se află în prezent în arest preventiv pentru trei fapte de trafic de influenţă - în legătură cu încheierea şi derularea acordului cadru de licenţiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente şi a actelor adiţionale la acestea, în legătură cu derularea contractului e-România şi în legătură cu pretinderea şi primirea a 500.000 de euro -, precum şi pentru spălare de bani.

Citește și: Traian Băsescu a decis să rupă tăcerea. Acesta va vorbi despre scandalul în care este implicată protejata sa, Elena Udrea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 feb, 12:31
Dan Nicolcioiu
Noutate absoluta, oferta de lucru la domiciliu, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala, conditia minimala : calculator conectat la internet , cunostiinte minime de operare pe internet . Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ