DEZVĂLUIRI de la vârful PMP: Ce STRATEGIE adoptă Traian Băsescu

| 14 feb, 13:24

Traian Băsescu a ieșit la rampă după ce Elena Udrea a ajuns după gratii. Fostul președinte a participat la congresul PMP, partid pe care l-a înființat special pentru Udrea, și și-a luat în primire biroul de la sediul central al formațiunii.

Noul lider oficial al PMP, Eugen Tomac, recunoaște că partidul se va ghida după strategiile trasate de Băsescu.

”E un avantaj imens pentru un partid nou sa aiba in preajma sa o personalitate asa cum e presedintele Traian Basescu. Vom tine cont de recomandarile presedintelui in privinta constructiei partidului, in privinta temelor mari.

Parteneriatul e strans. Legatura dintre PMP si presedinte nu cred ca trebuie oficializata printr-o adeziune. Pentru noi e suficient faptul ca presedintele si-a asumat acest parteneriat solid. Eu am inteles ca presedintele nu se vede un lider de partid mic care nu are decat un an si ceva, deci se afla in plina constructie.

Este suficient de puternic pentru a face mult mai multe lucruri pentru tara decat sa stea la masa unui partid pe care il construim impreuna. Ne-am bucura sa fie cat mai des in preajma noastra, in biroul de la partid.”, a spus Tomac pentru ziare.com.

Citeşte şi: Tactica lui Băsescu. "Un întreg sistem propagandistic s-a prăbuşit"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 feb, 15:10
mirela
oferta
Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ