SENZAŢIONAL! Elena Udrea faţă în faţă cu IUBITUL în celulă

| 13 feb, 13:12

Elena Udrea a avut parte de mai multe surprize în cursul zilei de azi când a avut dreptul la vizite. Ea şi-a revăzut mama, care i-a adus un pachet consistent, pentru că fostul deputat îşi va petrece următoarea lună.

Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât, alături de mama sa, Elena Udrea şi-a văzut şi iubitul, informează România TV.

La ieşirea din Arestul Capitalei, mama fostului ministru nu a făcut nicio declaraţie, iar iubitul acesteia nefiind o persoană publică a trecut neobservat de jurnalişti.

Mama Elenei Udrea i-a dus fiicei sale provizii pentru cele aproape 30 de zile pe care le are de petrecut în arest şi asta deoarece fostul ministru refuză să se hrănească cu alimentele din penitenciar. În plus, Elena Udrea a primit în sfârşit şi haine de schimb, asta după ce timp de două zile, atât în plenul Parlamentului, cât şi a doua zi, a purtat aceeaşi ţinută. Ba mai mult, Click.ro scrie că "de patru zile are aceleaşi haine, aceeaşi lenjerie intimă şi mănâncă hrană gătită la cazan: fasole, varză, macaroane, orez cu lapte."

Citeşte şi: BOMBĂ! Prima reacţie a IUBITULUI Elenei Udrea

Elena Udrea s-a despărţit în 2013 de fostul său soţ, Dorin Cocoş, după 10 ani de căsătorie. În tot acest timp, fostul deputat nu s-a afişat cu niciun bărbat, însă speculaţii au existat, iar zvonurile că s-ar fi iubit cu primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, au fost tot mai dese.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ