Ce lecții le-a dat Blejnar „insolvenților” de la Realitatea TV?

| 14 feb, 13:30

O informație interesantă, făcută publică de jurnalistul Victor Ciutacu, a trecut aproape neobservată prin spațiul media asaltat de cătușe. Cu câteva zile înainte să fie săltată de procurori și băgată la zdup, Elena Udrea le-a făcut o vizită celor de la RealitateaTV, aflați „în cantonament” la munte. Dar Udrea nu s-a dus singură, ci însoțită de Sorin Blejnar, fostul șef al ANAF, cercetat de procurori într-un dosar de evaziune fiscală.

Despre RealitateaTV știm că este o televiziune aflată în insolvență de prin 2011, la care prezentatori cu preocupări de asistentă tv nu evită șă-și declare în direct dragostea celui care plătește mai bine. Totuși, ce treabă aveau Blejnar și Udrea să participe la un team-building al angajaților acestei televiziuni? Despre Udrea s-a tot zis că a ținut în funcțiune mai multe redacții pe banii ei, așa că i-am putea găsi o scuză cu privire la prezență. Dar Blejnar? Foarte probabil, fiind vorba de un team-building, Blejnar s-a dus acolo în calitate de trainer. I-a învățat pe cei din departamentul economic cum să fenteze plata taxelor și să nu fie prinși.

Despre „deontologia” celor de la RealitateaTV nu sunt prea multe de spus. Este admirabilă, e sublimă, putem zice, dar lipseşte cu desăvârşire. Ce ai putea să le ceri lui Rareș zis și Batistuță și Denise Poporul Ales? Cum să spui tu, moderator de dezbatere prezidențială, probabil cea mai importantă emisiune pe care o vei prezenta în viața ta, cu cea mai mare audiență, că împreună cu întreaga redacție i-ai ținut pumnii lui Iohannis, iar apoi să te prezinți drept cel mai obiectiv jurnalist?

Citeşte şi: Dorin Cocoş a început să "toarne" la DNA! Pe cine vânează fostul soţ al lui UDREA

Cu astfel de personaje, nu-i de mirare că nimeni nu s-a scandalizat când a auzit că Udrea și Blejnar s-au întâlnit în privat cu „oamenii Realității”. În momentul în care faci emisiuni întregi pe baza bârfelor pe care le auzi când ieși la șpriț cu prietenii tăi din politică, nimic nu mai surprinde.

Odată cu lansarea Realitatea Plus, noul proiect al lui Gușă și Maricel, rămâne de văzut ce se va întâmpla cu RealitateaTV, care nu pare să scape de datorii. Sau poate tocmai de aceea au fost Blejnar și Udrea la Predeal, pentru ca angajații să își cunoască noua conducere. Cum ar fi?

Citeşte şi: Culmea ironiei. Unde se afla Elena Udrea de Ziua Îndrăgostiţilor, anul trecut. Filmul evenimentelor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 feb, 12:32
Dan Nicolcioiu
Noutate absoluta, oferta de lucru la domiciliu, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala, conditia minimala : calculator conectat la internet , cunostiinte minime de operare pe internet . Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
15 feb, 10:52
izaura
CEI MAI TARI PUPINCURISTI SUNT LA ,,INSOLVENTA TV ,,...1 RARES BOGDAN. 2. COZMIN GUSA .....PHF
14 feb, 21:43
liviuioan
--COLIBA UNCHIULUI- PETR SERVICE--
O plimba intr-un rucsac gusat--zbuciumatul neamului--pe drumuri de munte, sarbatorind voios VALENTINE* S DAY--departe de privirile curiosilor cu daruri din stocul blejnarului . Lotul , largit s-a reunit in studio unde o fatuca--draga MAESTRULUI i-a inmanat cheia -- STRIGOIULUI----# Ca ingerii cu ochiul rau / Ma voi intoarce-n patul tau / Si ma voi strecura spre tine / Ca umbra noptilor haine ; /-----Si-atunci, iubita mea RIFANA /Ti-oi da saruturi reci de luna / Si dezmierdari de serpi ce-n fund /De gropi se se taraie rotund . # Baudelaire

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ