Emil Boc, PRIMA DECLARAŢIE despre situaţia Elenei Udrea

| 13 feb, 19:12

Fostul premier Emil Boc spune ca Elena Udrea este “un om puternic” si se declara convins ca aceasta isi va demonstra nevinovatia, transmite Mediafax. Primarul municipiului Cluj Napoca mai arata ca intalnirea pe care a avut-o cu aceasta cu doua zile inainte de eliberarea lui Gabriel Sandu a avut loc la primarie, fiind una “de curtoazie”.

Intrebat, vineri, intr-o conferinta de presa, cum comenteaza arestarea preventiva a Elenei Udrea, Emil Boc a spus ca oricine beneficiaza de prezumtia de nevinovatie.

“Deciziile instantelor nu le comentez. Oricine beneficiaza de prezumtia de nevinovatie. Doamna Udrea este un om puternic si sunt convins ca isi va demonstra nevinovatia in fata autoritatilor statului”, a spus Boc.

Intrebat, in continuare, daca a avut o intalnire secreta cu Elena Udrea la Cluj-Napoca cu doua zile inainte de eliberarea lui Gabriel Sandu, Boc a spus ca intalnirea nu a fost secreta, ci a avut loc la Primaria Cluj-Napoca, “intr-un loc ultrapublic”.

“A avut loc in jurul orei 14.15 – 14.30, iar doamna Udrea a facut referire la ea intr-un interviu acum vreo zece zile ca a fost la Cluj si s-a intalnit si cu mine. In acea zi, m-a sunat din aeroport din Bucuresti ca vine la Cluj, avand o problema la compania Farmec si i-am spus ca daca are timp sa treaca pe la Primarie, la o cafea. A ajuns la 14.30, iar la 14.45 a plecat spre Farmec. Nu a avut intalnirea un caracter secret, iar acum, dupa doua saptamani, s-a facut referire la acest element”, a mai spus Emil Boc.

Acesta a adaugat ca a fost “o intalnire de curtoazie”, in care au discutat despre Farmec, despre piata investitiilor de la Cluj, si nu despre dosarul Microsoft.

“La vremea aceea nu erau discutiile care exista acum in presa”, a spus Boc.

Deputatul PMP Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, este in arestul Politiei Capitalei din 10 februarie, cand a fost retinuta de procurorii DNA, in dosarul Microsoft. O zi mai tarziu, Udrea a fost arestata preventiv, dupa ce instanta suprema a emis pe numele ei un mandat pentru 30 de zile. Decizia a fost contestata de avocatii Elenei Udrea si va fi judecata tot la instanta suprema.

Tag-uri: elena udrea, Emil Boc
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 feb, 10:36
nata
loc de munca
Loc de munca! sellectam dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Nu este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero. Va oferim alte detalii daca sunteti interesat dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ