Elena Udrea află marţi dacă va fi ELIBERATĂ din arest

| 13 feb, 20:05

Elena Udrea va afla săptămâna viitoare dacă va fi eliberată din arest. Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a stabilit pentru marți judecarea contestației depuse de fostul ministru față de arestarea sa preventivă în dosarul Microsoft.

Avocaţii Elenei Udrea au contestat la ÎCCJ decizia arestării, iar judecătorii Curţii Supreme o vor dezbate marţi, 17 februarie, într-o şedinţă de judecată care va începe la ora 8.00.

Elena Udrea se află în arestul Poliţiei Capitalei încă de marţi seară, când a fost reţinută de procurorii DNA, înainte ca miercuri să se decidă la ICCJ măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Avocaţii fostului ministru au contestat hotărârea judecătorului, iar Elena Udrea va compărea în faţa unui complet de cinci judecători.

Elena Udrea s-a arătat încrezătoare, în mesajele postate pe Facebook, că va avea câşştig de cauză la judecarea contestaţiei.

"Judecătorii, oricine ar fi ei şi orice cauză ar judeca, trebuie să fie puternici şi curajoşi. Trebuie să ia decizii pe lege, fapte şi probe, nu pe ce spune televizorul. Încă o dată spun: am încredere că, la apel, se va ridica măsura arestului preventiv, pentru că nu a apărut absolut nimic în dosar de pe 29 ianuarie, când am fost pusă sub control judiciar, şi până acum.", a scris Elena Udrea pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ