Prietena Elenei Udrea: ŞTIU ce înseamnă gestul făcut de ea!

| 13 feb, 19:09

Prietena Elenei Udrea, Ruxandra Dragomir, spune că știe ce înseamnă gestul făcut de ea atât în Parlament, cât și la ÎCCJ.

”Cred că ştiu ce înseamnă gestul făcut de Elena Udrea, dar nu pot să vă spun în momentul acesta. Cu siguranţă vom mai vorbi despre acest lucru”, a declarat Ruxandra Dragomir pentru Kanal D.

”Probabil că Elena se aştepta să i se întâmple ceva rău. Cu siguranţă îi este greu, dar asta nu înseamnă că Elena nu ştie ce înseamnă să nu ai anumite lucruri… Mi-am dorit să merg să o vizitez, însă există o limitare a numărului de persoane care pot să o vadă. Mama ei şi avocaţii au fost acolo… Sunt condiţii pe care nici nu vreau să le văd. Stă în cameră cu alte două femei şi a fost primită foarte bine”, a adăugat Ruxandra Dragomir.

Citeşte şi: Elena Udrea DUPĂ GRATII. Mesaj CUTREMURĂTOR de la cea mai bună prietenă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 feb, 08:53
Oli
locuri de munca
Locuri de munca in toata tara! Oferim din start contract legal si seriozitate maxima! Oferim si dovada platii! Primele castiguri au fost deja acordate! Tot mai multi oameni multumiti lucreaza cu noi! NU e MLM si NU e joc piramidal! Aveti sansa de a castiga 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Va trimitem detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
15 feb, 00:23
marius
Sigur ca stie uratania cu fata de barbat ;doar e perechea Urdaresei .
13 feb, 22:11
liviuioan
C-ASA-I in TENIS
Lovitura in cruce pe nasul adversarului--striga disperat--antrenorul . Epuizata, de atatea lovituri nereusite--antrenorul--JEANNE DE CRYSTOEIE-- va explica dupa un jurnal vechi, in serial la BOGDANUL GUSAT
13 feb, 19:46
yehudy
stie, dar nu vrea sa spuna. suna a santaj!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ