Elena Udrea, încă un mesaj de DUPĂ GRATII!

| 12 feb, 21:31

După gratii, Elena Udrea transmite încă un mesaj pe Facebook. Arestată pentru 30 de zile, Udrea spune, referindu-se la decizia senatorilor în cazul lui Varujan Vosganian, că ''dublul standard pe care îl aplică parlamentarii PSD și PNL arată că aceștia nu gândesc principial'', ceea ce duce la neîncredere în clasa politică.

''Parlamentul României a luat astăzi decizia de a nu da aviz favorabil începerii urmăririi penale în cazul lui Varujan Vosganian. Acesta era acuzat de constituirea unui grup infracțional și de subminarea economiei naționale, fapte care pot fi considerate extraordinar de grave. Când a fost vorba de mine, au stat până la 1 noaptea, ca să voteze de două ori avizul privind începerea urmăririi penale și de trei ori avizul pentru arestare. Spre deosebire de domnul Vosganian, eu am cerut ca justiția să-și urmeze cursul, așa cum este firesc într-o democrație. Dublul standard pe care îl aplică parlamentarii PSD și PNL astăzi arată că aceștia nu gândesc principial și iată de unde provine slăbiciunea legislativului și neîncrederea în clasa politică'', scrie joi Udrea pe pagina sa de Facebook.

Ea precizează că nu se pronunță asupra vinovăției lui Vosganian, ci doar atrage atenția asupra faptului că ''politicienii acționează după calcule mărunte''.

''Eu nu spun că Varujan Vosganian este vinovat, ci doar atrag atenția asupra faptului că politicienii, cei care ar trebui să conducă România pentru că sunt validați prin vot de popor, acționează în continuare după calcule mărunte, neîntrezărind pericolul real care planează asupra țării. Nu-i de mirare că puterea este exercitată ocult de oameni din umbră în fața cărora multora dintre aceiași oameni politici le tremură genunchii'', conchide Elena Udrea.

Senatorii au respins joi solicitarea procurorului general, Tiberiu Nițu, de încuviințare a începerii urmăririi penale față de senatorul Varujan Vosganian, fost ministru al Economiei, în dosarul Romgaz.

Citeşte şi: ELENA UDREA, înfundată de propriul avocat

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 feb, 22:18
liviuioan
- SARACA NANA-noastra si PARLAMENTARII RAI-
Cand juca titular-in PARLAMENT--doamna-a fost paznicul--STATULUI DE DREPT--nimeni nu o poate contrazice . Avea mici probleme cand era in timpul liber--dar asta nu intereseaza--ea lupta . # Un inger ca un vultur coboara drept din cer , / Insfaca pe omul necredincios de chica / Si-i spune zgaltaindu-l ; De-acum vei sti de frica . # RAZVRATITUL

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ