ELENA UDREA, înfundată de propriul avocat

| 12 feb, 17:23

Avocatul Elenei Udrea a explicat joi după întâlnirea cu clienta sa că aceasta nu are acces nici la telefon nici la internet şi că postările acesteia de pe Facebook nu pot fi scrise de ea.

"Nu am scris eu pe Facebook. Probabil o persoană din echipa ei face aceste postări, nu are acces la telefon şi nici la internet", a spus avocatul Marius Striblea.

Ciudat este faptul că până şi cel care trebuie să o apere pe Elena Udrea, se contrazice în DECLARAŢII. În postarea care apare pe contul fostului ministru este specificat faptul că postările de pe pagina de facebook sunt făcute de avocatul său.

"... Ca să nu isc vreo dezbatere, fac precizarea că nu am acces la telefon sau internet, mesajele pe care le veţi vedea fiind transmise prin intermediul avocatului", este mesajul de pe pagina Elenei Udrea.

El a precizat ca Udrea este oprimistă şi hotărâtă să lupte cu acuzaţiile.

"Vom folosi argumente noi în strategia de apărare. Nu e foarte simplu. Gestionează cu putere situaţia şi e decisă să lupte. Se pare că în esenţă singura sa vină este că a fost soţia lui Dorin Cocoş. A mai fost vizitată şi are dreptul la o vizită pe săptămână. E constant optimistă. Nu am discutat despre condiţiile din arest, dar nu e ca acasă. Nu ştiu dacă s-a întâlnit cu Dorin Cocoş. Nu s-a discutat despre Traian Băsescu", a precizat avocatul.

În plus el a precizat că denunţurile împotriva Elenei Udrea sunt considerate calomnioase de apărare dar în acest moment al anchetei nu pot da în judecată denunţătorii.

Citeşte şi: Afirmaţie INCENDIARĂ: „Elena Udrea s-a băgat singură la puşcărie”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 feb, 12:52
ion
http://www.comisarul.ro/politic/exclusiv/dorin-cocos-confirma-i-am-dat-500000-de-e_367817.html
13 feb, 15:51
Gusty
......ia uite mã'.........s-a gãsit shi "avocãtzelu' ãsta durduliu shi bucãlat de bulbucat-striblea" s-o "dezvinovãtzeascã pe pushcãriasha udrea , ba sã-i shi "plângã" de "milã" pentru luxul din arest.........al dracului tupeu la "avocãtzel" , dar e plãtit la greu avocãtzelu' pentru TUPEUL NESIMTZIT de care dã dovadã.........ãsta n-are rushine la banii pe care-i primeshte pentru asta shi aruncã în ochii shi urechile ROMÂNILOR aberatziile lui de shmenar -avocãtzit...........nu s-a "atins" nimeni de hoaspa udrea timp de zece ani pentru tâlhãriile fãcute de ea sub protectzia ex-gãozarului abject de la "cotroceñi"..........acum ne demonstrazã comportamentul lor de shobolani în cushca la care i s-a dat FOC..........NU SCAPÃ NICI UNUL...........
13 feb, 07:33
ADEVAR
Aiurea !
Avocatul transmite de fapt mesajele clientei catre tatuc si restul . Pana si aurolacii s-au prins de schema .
12 feb, 19:01
Dan
Noutate absoluta, oferta de lucru la domiciliu, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala, conditia minimala : calculator conectat la internet , cunostiinte minime de operare pe internet . Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
12 feb, 18:50
teodora marin
Interpretare gresita a ziaristilor
Si ce este asa de greu de priceput?!? Nu se contrazice nimeni. Nu are cum sa fie in legatura directa nici macar cu staff-ul ei motiv pentru care transmite mesaje membrilor acestuia prin intermediul avocatului. Nu mai scrieti bazaconii si nu mai interpretati eronat faptele.
14 feb, 11:21
emil
Parca are cel putin 2 (doi) avocati. E cam greu cu pluralul asta. Voi, de la zisul obiectiv.info, chiar pricepeti ce scrieti? Oricum, chiar daca o faceti, nu lasati sa se vada.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ

EDITORIAL

10%

12 feb, 14:09