Radu Banciu, despre arestarea Elenei Udrea: Ar fi absurd ca ea să fie eliberată

| 12 feb, 08:39

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit miercuri seară despre arestarea Elenei Udrea timp de 30 de zile în dosarul Microsoft, afirmând că ar fi absurd ca ea să fie eliberată luni, după judecarea recursului.

„Imediat s-a înaintat recurs, în secunda următoare, ce prostie uluitoare, legea nu ar trebui să permită așa ceva, să zicem, abia după două săptămâni. Oricum ar fi absurd să părăsească arestul luni. Atunci de ce să îi mai pui cătușe? Nu faci un așa tăvălug mediatic, dacă la nu știu al câtelea recurs o lași acasă, în control judiciar”, spune Banciu, conform B1TV.

Citește și: ELENA UDREA, mesaj din spatele gratiilor: Însuşi aerul pe care îl respiram era rezultatul corupţiei


„O prinde foarte bine aerul acesta de victimă pe Elena Udrea. Ostentativ ne-a arătat și cătușele în mai multe rânduri, cătușe care au și dispărut în mașină, probabil le-a fost rușine milițienilor și cine știe ce târg a avut loc acolo. Această prigoană la care e supusă prind bine în aceste momente, ele denaturează cumva sensul lucrurilor. E foarte complicat să o judeci pe Udrea pur și simplu politic. Singura ei meserie a fost de soție a lui Dorin Cocoș. În politică tăia frunze la câini”, spune Banciu.

Citește și: Radu Banciu, despre reținerea Elenei Udrea: Șansele să scape nearestată erau ZERO

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ