Dezvăluiri EXPLOZIVE! Ce legătură are Elena Udrea cu mafia DROGURILOR

| 13 feb, 09:12

Jurnalistul Felix Rache pune într-o nouă lumină gestul Elenei Udrea. Acesta dezvăluie legătura dintre Elena Udrea și mafia drogurilor.

"Semnul pe care il face Elena Udrea este si pentru interlopii cu care s-a fotografiat in septembrie anul trecut. Alin Urcan poate sa fie si el o persoana draga Elenei Udrea, ca doamna e obisnuită sa se imprieteneasca cu baietii rai, certati cu legea. Alin Urcan avea pile la DIICOT, asa de mari ca in vara lui 2014 ,cand a fost cercetat pentru trafic de droguri, DIICOT-ul din Cluj n-a gasit un laborator ca sa stabilească daca prafurile (1 kilogram) găsite la om acasa sunt faina sau prafuri care iti aduc mult malai.

Citeşte şi: Ciutacu face DEZVĂLUIRI din culise! Vizită SURPRIZĂ a Elenei Udrea cu două săptămâni înainte să fie arestată

A fost eliberat, pentru ca nu putea lipsi de la Zilele Turzii, cand s-a si pozat  cu Elena Udrea. Era o frumoasa zi de septembrie, dupa cum ne dam seama din data pozei de pe Facebook. La o luna dupa poza,  DIICOT -ul din Alba Iulia si-a facut curaj sa- l retina. Nu pentru santaj, loviri si alte violente, obiceiurile omului, ci exact pentru droguri", scrie jurnalistul Felix Rache.

"Astrele nu se aliniaseră bine nici pentru Elena Udrea. Prin timpul acela, doamna Udrea avea alte probleme, mult mai apasătoare : se “pozase” si cu alții oameni certati cu legea, Alina Bica si Ana Maria Topoliceanu la Paris. Pozele nu erau din arhiva personală , ci din arhiva unui dosar de urmărire personală. Fotograful nu era un amator, isi stia bine serviciul. Asa ca baietii cu muschi , care o aparau la Zilele Turzii , au devenit si baietii cu cazier. In concluzie,aproape toți cei care o protejează pe Elena Udrea ajung dupa gratii: Cocoș, Fileața, Alina Bica. Basescu  se simte confortabil?", conchide jurnalistul.

Citeşte şi: Detalii incendiare din JURNALUL Elenei Udrea, jurnalistul Ion Cristoiu face dezvăluiri

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 feb, 13:12
AIUREZI
AIUREZI
Ia mai cauta pe net sa vezi de cine a fost impusa KOVESI la postul de la Tribunalul din Sibiu de unde a fost luata la Bucuresti de Macovei!!
13 feb, 11:35
Divertis
E tare!!! Ce jurnalist meserias!!! O fi avand Lenuta bube-n cap, dar poze de genul asta, cand o personalitate apare cu oameni care vin sa "faceti o poza si cu noi?!" sunt milioane , majoritatea pe retelele de socializare - " sa se dea mari fetili si baietii". Asa ca m-ati spart cu marele vostru jurnalist, descoperitor de instantanee pe facebook !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ