Emil Boc a DEZVĂLUIT unde s-a întâlnit cu Udrea

| 13 feb, 13:43

Primarul clujean Emil Boc crede în nevinovăția Elenei Udrea, despre care spune că este "un om puternic".

"Deciziile instanțelor nu le comentez. Oricine beneficiază de prezumția de nevinovăție. Doamna Udrea este un om puternic și sunt convins că își va demonstra în fața autorităților statului nevinovăția", a declarat, vineri, presei, Emil Boc, răspunzând unei întrebări legate de arestarea fostului ministru al cabinetului său.

Emil Boc a vorbit, totodată și despre întâlnirea pe care a avut-o la Cluj cu Elena Udrea, în urmă cu două săptămâni, negând însă că în discuții ar fi fost adus și subiectul dosarului Microsoft, notează Agerpres.

Citeşte şi: Elena Udrea s-a întâlnit în SECRET cu Emil Boc, înainte de a fi ARESTATĂ

'Atât de secretă a fost această întâlnire, încât ea s-a desfășurat într-un loc ultrapublic, la primărie, într-un program absolut normal, la 14.15-14.30. (...) Doamna ministru, în acea zi, m-a sunat din Aeroportul București, spunându-mi că are o problemă la Farmec și am spus "dacă ai timp, treci și pe la primărie, la o cafea". (...) A ajuns pe la vreo 14.30 și la 14.45-14.50 a plecat spre Farmec. (...) A fost o chestiune de curtoazie, m-a întrebat despre Farmec, despre piața investițiilor de la Cluj, se grăbea să ajungă acolo pentru ora 15.00, că avea programată întâlnirea cu conducerea firmei', a spus Emil Boc, răspunzând unei întrebări.

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, miercuri seara, arestarea preventivă pentru 30 de zile a deputatului Elena Udrea în dosarul Microsoft. Ea a fost reținută marți seară de procurorii DNA, după mai multe ore de audieri, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență (fapte în legătură cu încheierea și derularea acordului cadru de licențiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente și a actelor adiționale la acestea); trafic de influență (fapte în legătură cu derularea contractului e-România); trafic de influență (fapte în legătură cu pretinderea și primirea a 500.000 de euro); și spălare de bani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ