Detalii incendiare din JURNALUL Elenei Udrea, jurnalistul Ion Cristoiu face dezvăluiri

| 12 feb, 10:40

Elena Udrea a fost convinsă că va putea conduce România, în momentul în care a candidat la şefia ţării. Aşa reiese din Jurnalul acesteia, susţine jurnalistul Ion Cristoiu pe blogul său.

"După toate întîmplările cu Elena Udrea, m-am apucat să recitesc Jurnalul cu alți ochi. Cu ochii celui care știe acum că Elena Udrea nu e femeia despletită pe lângă bărbatul Traian Băsescu, ci un politician cu reale însușiri, dar mai ales cu ambiții ieșite din comun.

Jurnalul dă seamă de o Elena Udrea care candidează nu pentru că Traian Băsescu avea nevoie să se vorbească despre PMP în campanie, ci din convingerea că poate ajunge președinta României.",ascris Cristoiu pe blog.

Tot din scrierile din Jurnal, relatate de cunoscutul ziarist, aflăm că “momentul de destin” trebuia să fie decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție de a-l declara incompatibil pe Klaus Iohannis înainte de cele două tururi.

"Dacă ÎCCJ nu amîna procesul pînă după alegeri, ea întra în turul al doilea cu Victor Ponta.

Elena Udrea e convinsă că amînarea unei decizii a ÎCCJ a fost un lucru nefiresc, urmarea unei lucrături din partea lui Florian Coldea, care optase pentru Klaus Iohannis. Eu cred însă – și-am scris-o la vremea respectivă – că Klaus Iohannis, candidatul Dreptei, nu putea fi scos din cursă la masa verde.",a mai adăugat jurnalistul.

 

Citeşte şi: Ce declara ELENA UDREA imediat după divorț. CRISTOIU: Din jurnal reiese că relația lor nu era de complezență

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 feb, 12:06
Oli
locuri de munca
Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ