ADRIEAN VIDEANU îşi dă în judecată denunţătorul în dosarul Microsoft

| 12 feb, 16:47

Fostul ministru al Energiei Adriean Videanu respinge acuzaţiile formulate în faţa procurorilor DNA de fostul său coleg de Guvern Gabriel Sandu. Sandu îl acuzase pe Videanu că ar fi avut un rol important în traseul mitei din Dosarul Microsoft.

"Resping categoric delațiunile numitului Sandu Gabriel la adresa mea referitoare la presiunile pe care le-aș fi exercitat asupra acestuia pentru a finanța campania electorală din 2009.

NU am avut niciodată niciun fel de relații, altele decât cele instituționale, cu Sandu Gabriel, relațiile dintre mine și numitul Sandu Gabriel limitându-se la un simplu "Bună ziua".

Mai mult, NU am sprijinit și NU am semnat nicio H.G. referitoare la contractul Microsoft. NU am avut niciun fel de legătură, nici măcar tangențială, cu inițierea și/sau derularea contractului în cauză. NU am cunoștință despre sursele de finanțare ale materialelor electorale la care numitul Sandu Gabriel face referire pentru că acest aspect nu intra în atribuțiile mele.

În consecință, imi rezerv dreptul de a-mi apăra imaginea în instanță actionându-l în judecată pentru calomnie pe numitul Sandu Gabriel", susţine Adriean Videanu.

Citeşte şi: Adriean Videanu, la poliţie. Declaraţia privind ŞPAGA primită de PDL din dosarul Microsoft

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 feb, 17:02
UNGUREANU
Un mare HOT si TRADATOR DE TARA,daca erai in China te impuscau pt ceea ce ai facut in perioada basita.20 de ani de temnita meritati toti Sacalii acestia care a-ti furat oe rupte,iar noua ne dadeati sfaturi sa strangem centura ca e driza,

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ

EDITORIAL

10%

12 feb, 14:09