Avocatul ELENEI UDREA spune că în dosar sunt menționate zeci de nume de politicieni de top

| 12 feb, 19:20

Marius Striblea, unul dintre avocații Elenei Udrea, a susținut, joi, că în dosarul în care clienta sa a fost reținută ''sunt menționate zeci de nume de politicieni de top, cu sume propuse a fi încasate''

El a precizat că pentru apărarea Elenei Udrea există o strategie și argumente, dar a refuzat să le aducă la cunoștință, explicând că altfel le-ar face atacabile înainte de depunerea contestației.

În ceea ce privește ultimul mesaj afișat pe pagina de socializare a Elenei Udrea, Striblea a spus că nu are cunoștință, dar că probabil o persoană din echipă face postările. În context, el a subliniat că fostul ministru nu are nici telefon și nici acces la internet.

'Nu s-a mai adus niciun argument și se pare că în esență, în raport de acuzațiile care se aduc în acest dosar, singura sa vină este că a fost soția lui Dorin Cocoș. (...) Nu este foarte simplu să treci peste asemenea momente, dar dna Udrea, zic eu, gestionează cu putere, cu hotărâre, această situație și este hotărâtă să lupte pentru libertatea ei. (...) Da, au mai fost vizite, probabil imediat după momentul încarcerării. Din câte știu are dreptul la o vizită pe săptămână, probabil mâine. Nu cunosc cine se ocupă de afacerile Elenei Udrea. (...) Cu ocazia audierii s-a apărat pentru fiecare capăt de acuzație în parte. Este important că sunt menționate zeci de nume de politicieni de top, cu sume presupuse a fi încasate (...), dar nu au fost chemați nici măcar să dea cu subsemnatul sau să li se aducă la cunoștință vreo învinuire'', a mai spus avocatul.

Citeşte şi: INCREDIBIL! Ce a făcut ELENA UDREA în ultimele ore de libertate

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ