Ce declara ELENA UDREA imediat după divorț. CRISTOIU: Din jurnal reiese că relația lor nu era de complezență

| 11 feb, 23:34

Jurnalistul Ion Cristoiu a afirmat, miercuri seară, că și-a schimbat părerea legată de relația Elenei Udrea cu Dorin Cocoș, după studierea jurnalului ei din campania electorală.

Deși în interviul din vara lui 2013, imediat după divorț, Udrea părea că a avea o relație de complezență cu omul de afaceri, Cristoiu spune că din jurnalul ei reiese cu totul altceva. 

„Dorin Cocoș iese foarte bine din acest jurnal. Ea se bate pentru el. Am rămas surprins. Are o relație aparte cu Alin Cocoș. Are foarte multă încredere în Alin, în afacerile lui, decât în Dorin Cocoș. Din acest jurnal nu se vede că a fost o familie de complezență. Spre surprinderea mea, tema arestării lui Dorin Cocoș o obsedează. Puterea ei nu se rezumă la relația ei cu Băsescu, ea e un om care circulă cu toate mediile, în toate partidele, e deținătoarea unor informații extraordinare. Puterea ei e în ea însăși. Chiar e un om politic ieșit din comună”, a mai spus Cristoiu. 

În înterviul pe care l-a acordat jurnalistului Ion Cristoiu, în 2013, imediat după divorțul de omul de afaceri Dorin Cocoș, Elena Udrea spunea că principalele cauze ale divorțului sunt personale și nu țin de carieră.

“Este greu să spui despre un divorț că nu înseamnă nimic. E un fapt de viață, trist, însă se întâmplă. Important este că planurile mele în ceea ce privește cariera politică să meargă mai departe. Cauzele divorțului sunt personale, nu țin de carieră”, spunea Udrea.

“În astfel de momente oamenii acționează similar. Sunt un om rațional. Faptul că am ales o carieră politică, care înseamnă să te descurci într-o junglă, nu înseamnă că, dincolo de viața publică nu mă comport ca o femeie normală. Cred în familie, cred în dragoste”, mai spunea Udrea imediat după divorț.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 feb, 08:17
Adam
Afacere tip franciza
Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ