Premierul PONTA, despre cazul VOSGANIAN: Alianța Blaga-Gorghiu-Geoană-Vanghelie îşi arată priorităţile

| 12 feb, 16:34

Premierul Victor Ponta critică decizia Senatului de a nu încuviința urmărirea penală a liberalului Varujan Vosganian și învinovățește pentru această "greșeală" "alianța Blaga-Gorghiu-Geoană-Vanghelie".

"Votul Senatului în cazul Vosganian - o mare greșeală și inconsecvență! Noua Alianță Blaga/Gorghiu/Geoană/Vanghelie își arată prioritățile!", a scris Victor Ponta, aflat în Statele Unite ale Americii, pe Twitter.

Senatorii nu au permis însă urmărirea penală a lui Vosganian.

Înainte de vot, Vosganian a ţinut un discurs lung în apărarea sa, afirmând că toate acţiunile sale ca ministru al Economiei au fost legale. "Deciziile au fost pur politice, cu acordul şi sprijinul Guvernului. Nu au o dimensiune penală, nu sunt infracţiuni şi nu pot constitui temei pentru o urmărire penală. Sunt decizii de politică economică", a declarat Vosganian.

Procurorul şef, Tiberiu Nițu, a trimis Senatului și cererea DIICOT de încuviințare a începerii urmăririi penale față de Varujan Vosganian, fost ministru al Economiei, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu și complicitate la delapidare, în dosarul Romgaz.

Citeşte şi: Vosganian, REACŢIE după ce a scăpat de urmărirea penală. MIRUL şi RUGĂCIUNEA i-au păstrat IMUNITATEA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ