Varujan Vosganian este atacat de colegii liberali: Să facă un pas în afara PNL

| 13 feb, 12:24

Deputatul PNL, Cristina Pocora, îi cere lui Varujan Vosganian să facă un pas în afara partidului.

"Corect faţă de PNL şi de atitudinea sa de până acum în privinţa solicitărilor justiţiei ar fi, din punctul meu de vedere, ca domnul Varujan Vosganian‬ să facă un pas în afara PNL. Altfel, toţi parlamentarii liberali şi întreg partidul vom fi afectaţi de incidentul din Senat, iar acest lucru nu este corect faţă de imaginea ‪PNL‬", a punctat fostul purtător de cuvânt al PNL, Cristina Pocora.

Senatul a respins, joi, solicitarea Parchetului General de încuviinţare a începerii urmăririi penale împotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, fiind înregistrate 71 de voturi "împotrivă", 56 de voturi "pentru", 5 voturi fiind anulate. Votul a fost secret, cu bile.

Citeşte şi: Radu Banciu, despre Vosganian: Am o presimțire înfiorătoare pentru el

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 feb, 13:01
liviuioan
--GAITELE--
Pana cand--o viata amara--revolta vuvuzelelor--dau in cei pentru care, pana mai ieri , erau in stare sa faca orice-pentru a ocupa o--POZITIE cat mai --SUS .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ