ALINA GORGHIU, reacţie după demisia lui Varujan Vosganian

| 13 feb, 18:23

Alina Gorghiu a avut o reacție dură după ce Varujan Vosganian a demisionat din PNL. Copreşedintele PNL a declarat că a luat act de demisia lui Varujan Vosganian din PNL, dar ”accidentul” de la votul din Senat nu se va ”şterge cu buretele” şi astfel de derapaje nu vor fi tolerate de noul PNL.

Alina Gorghiu a fost întrebată dacă i-a solicitat demisia din PNL senatorului Varujan Vosganian şi cum vede gestul acestuia.

”Da, i-am cerut demisia senatorului Varujan Vosganian din PNL, iau act împreună cu colegii mei de acest lucru. Asta nu înseamnă că se şterge cu buretele accidentul din Senat de la votul de ieri, dar vă subliniez ferm că pe viitor genul acesta de derapaje ale unor parlamentari nu vor fi tolerate de noul PNL. Voi lua cu toate riscurile orice fel de măsură necesară pentru a apăra PNL, inclusiv faţă de cei care ar putea să-l prejudicieze din interior. Avem o mare responsabilitate şi absolut orice gest politic îl vom trata cu înţelepciune”, a declarat Gorghiu.

Citeşte şi: Varujan Vosganian a DEMISIONAT din PNL

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 feb, 10:45
izaura
putoare de Pitesti
Ea e SEMIUDREA lui Johannis. rupe din gura ca o haita......parca e facuta de Blaga ....dar mai stii,in Romania e posibil orice!!!!!!
14 feb, 10:37
nata
loc de munca
Loc de munca! sellectam dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Nu este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero. Va oferim alte detalii daca sunteti interesat dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
13 feb, 22:01
liviuioan
--ne;NOROCUL-
--USL NU E PNL NICI JANDARM NU E-- ce nu e--CELIMENA ? Impreunarile -verde innourat--asistate de caini, dresati in vama--ne ia--CU MINTILE .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ