Varujan Vosganian a DEMISIONAT din PNL

| 13 feb, 17:29

Senatorul PNL Varujan Vosganian va demisiona din partid.

"Ca un răspuns colegial la solicitările dumneavoastră, primiţi, prin prezenta, demisia mea din noul PNL", a anunţat Vosganian pe blogul personal.

Subiectul ridicării imunităţii lui Vosganian a făcut obiectul unui scandal în Senat. Co-preşedintii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga i-au cerut demisia lui Vosganian.

Gorghiu a trimis chiar o scrisoare către toţi senatorii PNL.

Citeşte şi: Baba PNL se piaptănă în timp ce justiția îi arde sub picioare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 feb, 10:39
nata
loc de munca
Loc de munca! sellectam dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Nu este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero. Va oferim alte detalii daca sunteti interesat dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
13 feb, 18:56
DORUS Neculai
despre demisie
Este rusinos d-le Vozganian pentru ca ati plecat cu fruntea jos din partid.
Daca era putina decenta si cereati sa fie incuviintata urmarirea penala aveati alt statul asa sunteti o carpa. Sper ca pana la urma sa puteti sa fiti declarat nevinovat de un judecator si nu de senat. Ati cerut colegilor sa nu le fie frica si sa voteze pentru dvs. cand dvs va tremurau izmenele de frica. Parerea mea ca cineva care se ascunde prin imunitate este vinovat. Pana la proba contrarie asa cred.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ