CINE va prelua şefia Camerei Deputaţilor

| 16 feb, 11:01

Dacă în ceea ce privește conducerea Senatului numele lui Vasile Blaga este bătut în cuie deja de câteva săptămâni, de curând, liberalii au decis și cu privire la persoana care ar urma să îl înlocuiască pe Valeriu Zgonea, în cazul în care planul pentru o nouă majoritate parlamentară.

Surse din rândul conducerii noului PNL au precizat că Alina Gorghiu, copreședinte al PNL, va fi propunerea liberalilor pentru șefia Camerei Deputaților, în momentul în care se va schimba actuala majoritate politică.

În ultimele zile, mai mulți lideri ai PNL au punctat că  se poartă negocieri om cu om cu privire la formarea unei noi majorități la nivelul Parlamentului.

La nivelul Camerei Deputaților, liberalii ar putea întâmpina dificultăți având în vedere că au nevoie de peste 100 de deputați care să trădeze actuala majoritate parlamentară și să treacă de partea PNL.

În prezent, în Camera Deputaţilor, PNL are doar 112 parlamentari, faţă de cei 215 ai coaliţiei de guvernare.

La Senat, liberalii par să aibă o misiune mai ușoară, având în vedere că numărul de parlamentari necesari pentru o nouă majoritate este considerabil mai mic.

„Credem că o să avem săptămâna viitoare (referindu-se la această săptămână) o majoritate, astfel încât să nu avem emoţii în demersul pe care îl facem”, anunța zilele trecute Teodor Atanasiu, prim-vicepreşedinte al PNL, scrie psnews.ro.

Citeşte şi: EXPLOZIV! Manevrele PNL pentru formarea unei majorităţi în Senat: Se negociază pe bani

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ