Diva "BĂTRÂNĂ ŞI OBOSITĂ" reacţionează DUR după ce a fost JIGNITĂ. VEZI ce spune Mihaela Rădulescu

| 16 mar, 08:54

Diva de la Monaco a intrat după prima seara în postura de jurat la "Românii au talent" într-un scandal medicatic care a bulversat publicul românesc. A condimentat din plin prima ediţie a show-ului după ce a sărutat un tinerel, şi-a aranjat sânii în faţa camerelor, s-a tăvălit prin făină şi nu în ultimul rând i-a spus tăios unei gimnaste că este prea grasă pentru sportul pe care îl practică.

MIHAELA RĂDULESCU: Reacţia a strârnit valuri de comentarii şi o scrisoare în care vedeta tv este prezentată ca o femeie bătrână şi frustrată.

Jurata a reacţionat imediat după ce în presă i-a fost analizat la sânge comportamentul din prima ediţie a emisiunii.

"Mihaela Rădulescu (44 de ani în poza asta) vă roagă să rezistaţi. Nimic nu îmbătrâneşte mai urât decât nervii, răutatea şi nefericirea. Femei supărate, nu vă mai aşteptaţi la iubire şi respect din partea bărbaţilor voştri, dacă vi se pare că, la 45 de ani, o femeie e bătrână şi expirată. Emanciparea femeilor române e ca autostrada la care visăm - n-o să putem profita de ea prea curând. Tocmai vin de la sport, unde mi-am «sculptat» din nou coapsele şi fesierii, talia şi braţele. Cu gantere şi săculeţi de nisip, nu cu briceagul. Am mancat un iaurt cu cereale, dacă întreabă cineva. Am vrut să vă spun că am verificat şi temele copilului, dar mi-e ca nu o să vă împăcaţi nici cu ideea că sunt o mamă bună. Şi Felix vă transmite că...alles gute :))) Şi mama, care e încă întreagă de la atâtea jigniri la adresa copilului ei...bătrân", a scris Mihaela Rădulescu pe contul ei oficial de socializare.

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu, JIGNIRI GRAVE: Esca să citească rândurile astea şi să cureţe locul de GUNOAIE ca tine

MIHAELA RĂDULESCU: Mai jos puteţi citi scrisoarea în care Mihaela Rădulescu a fost jignită.

Nu am scris în viaţa mea o scrisoare publică, dar ţie, dragă Mihaela Rădulescu, după prima ediţie de la Românii au talent, simt să îţi scriu una. Una pe care sper să o citeşti! Ştiu că e cam nasol ca eu, un nimeni, să îţi spun că esti penibilă. Dar o fac! Uneori, noi, ăştia mai mici şi mai neînsemnaţi, mai spunem şi lucruri trăsnite, dar care au destul de mult sens! Eşti penibilă! Înţeleg! Ai 45 de ani, ai fost nevoită să îţi pui silicoane pentru că sânii ţi s-au lăsat, cu fiecare zi care trece îţi mai apare un rid pe faţă şi probabil că treci printr-o criză destul de naşpa. Dar asta nu îţi dă dreptul să acţionezi şi să vorbeşti aşa cum o faci. Eşti penibilă!”, scrie o bloggeriţa.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ