PONTA, reacţie dură privind presupusa şpagă care ar fi ajuns la BOC şi PDL

| 22 ian, 16:49

„Este foarte bine că se fac cercetări, există o singură nedumerire: domne', dar ce a durat aşa de mult?”, a declarat premierul Victor Ponta, referitor la presupusa şpagă de 300.000 de euro, care ar fi ajuns la Emil Boc şi PDL.

Mai exact, premierul Victor Ponta a spus că nu înţelege de ce investigaţiile şi cercetările au loc abia în 2015 şi nu s-au petrecut în anii precedenţi. Totodată, premierul a continuat atacurile la adresa fostei guvernări PDL.

E bine mai târziu decât niciodată, dar eu cred că perioada celor zece ani, în special în perioada cu Boc premier, s-au întâmplat multe fapte grave şi mă bucur că s-a ridicat un colt de pe cea mai mare fraudă făcută în istoria României – frauda retrocedărilor. Zic un colt pentru că s-a retrocedat în valoare de 4 miliarde de euro. Nu pot decât să îmi doresc ca cineva să ne spună de ce lucrurile astea nu s-au făcut în 2010, în 2011, de ce a durat atât de mult, dar mai bine mai târziu decât niciodată. Suntem în 2015 şi încă nu avem un răspuns ce s-a întâmplat cu acel miliard pierdut la Hidroelectrica”, a declarat Premierul Victor Ponta, într-un interviu acordat jurnalul.ro.

Noi detalii EXPLOZIVE în Dosarul Microsoft!Emil Boc primea mită 300.000 de euro. Reacţia fostului premier

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ