Băsescu, atac DEVASTATOR la adresa Laurei Codruța Kovesi

| 10 mar, 18:20

Fostul președinte Traian Băsescu pare că începe războiul total cu procurorii. După ce ieri l-a atacat pe Procurorul General, astăzi a venit rândul șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, să intre în colimatorul lui Traian Băsescu.

Citește și: TOLONTAN, întrebare încuietoare pentru KOVESI. Șefa DNA umblă cu mâța-n sac?

Fostul președinte a postat un documentar, pe pagina personală de Facebook și a indicat să urmărim o anumită secvență, cea în care o face praf pe Laura Codruța Kovesi.

Băsescu: Ce se întâmplă cu aceste dosare de la domnul general Voinea, care, înțeleg, s-a pensionat. A vrut, n-a vrut să mai lucreze, nu mai știu, dar lasă o speranță că se va soluționa într-un sfârșit.

Kovesi: Domnule președinte, depinde ce înțelegeți prin speranță. Am spus că vom soluționa cu celeritate, pentru că 18 ani nu am avut soluție. V-am promis că vom găsi o soluție și nici pot să îndrept ceea ce de 18 ani nu s-a făcut.

Băsescu: Doamna procuror, cred că ați înțeles foarte bine ce v-am spus și am o rugăminte: nu mă confundați cu un ziarist căruia îi faceți o declarație. Vorbiți cu șeful statului, care vă spune așa: au murit 1600 de oameni la Revoluție, iar voi închideți dosarul. Au murit oameni la Mineriada din 13-15. Ce vreți să spuneți, că vă impun o soluție? Vă impune realitatea să spuneți dacă s-au împușcat singuri oamenii ăia sau au fost împușcați de cineva. Nu mă confundați cu ziariști cărora le faceți declarații să fie prinse pe telex. Au murit oameni? Da! De ce n-avem vinovați!

”Vezi între minutele 31.20 la 32.40”, scrie Băsescu, pe Facebook.

Citeşte şi: DOCUMENT: Reacţia SRI despre cele 50 de DOSARE cu care ar fi fugit BĂSESCU de la Cotroceni

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 mar, 23:41
PETRE
Basescu,atac...
Hopa !
Basescu-i tot Basescu:clar si la obiect !
"Au murit oameni ?Da !De ce n-avem vinovati ?"
10 mar, 20:56
liviuioan
--barca----tren---mineri--
Si cat s-a luptat--sa se inchida . mai copii--cresc alocatiile la mamicute cu bebelusi---vine PREDOIU la guvernare --MAI COPII .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ