Elena Udrea, aceeași soartă ca Elena Ceaușescu!

| 10 mar, 20:04

Un analist militar-expert în științe neconvenționale, Sebastian Sârbu, a citit destinul vedetelor în data de naștere.

Din analiza anului 2015, rezultă o particularitate interesantă și anume există un risc major și evident cu un caracter redundant de afecțiuni psihice, inclusiv sinucidere dar în orice caz este vorba de sfârșit de ciclu, mai concret de carieră, relații parteneriale.

Anul personal al Elenei Udrea este 1 (2015+ 26+12). El indică probleme de toate genurile, în special cu autoritățile. De menționat că inițialele DNA (Direcția Națională Anticorupție)  D=4/N=5/A=1 dau 10 care prin regula reducerii de la 1 la 9 dau 1 adică cifra anului personal al Elenei Udrea.

Fapt confirmat deja prin anchetarea ei de către această instituție, urmată de arestare. De asemenea, inițialele numelui (8 = E/U) arată probleme cu justiția, procese. Este același număr de inițiale care l-a avut Elena Ceaușescu (E/C 5+3 = 8).

Citeşte şi: PREOT "afurisit" de DNA pentru păcate lumeşti. CE poruncă a încălcat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ