VICTOR CIUTACU: Reacţie după ce Traian Băsescu a atacat România TV

| 12 mar, 17:07

Fostul președinte Traian Băsescu susține că el și Elena Udrea sunt ținte politice ale Antenei 3 și României TV, la ordinul ”turnătorilor” Dan Voiculescu și Sebastian Ghiță. Jurnalistul Victor Ciutacu îi dă o replică ironică lui Traian Băsescu.

Fostul președinte Traian Băsescu susține că el și Elena Udrea sunt ținte politice ale Antenei 3 și României TV, la ordinul ”turnătorilor” Dan Voiculescu și Sebastian Ghiță. Jurnalistul Victor Ciutacu îi dă o replică ironică lui Traian Băsescu.

”Viteazul Băsescu se dă lebădă. Cică el și cu neprihănita Udrea sunt ținte politice. Dar nu ale lu' Coldea și Kovesi, că n-are sânge să se ia cu ei de când s-a strâns funia la par, ci ale Antenei 3 și RTV. Da, eu aproape am convingerea că Voiculescu (scos pe șest de la Rahova) și cu Ghiță (cu încălcarea controlului judiciar) au arestat-o abuziv pe Minunea Blondă, i-au băgat șobolanul pe țeava căcăstoarei și i-au pus cătușele pe scaunul ginecologic. Și, cu titlu de autodenunț, eu și cu Gâdea am luat șpăgile la sacoșă de la ăia care primeau lucrări de la doamna Cocoș. Ca să putem finanța campania electorală a lu' Peter Pan, văr de cruce cu Patronaș al lu' Bercea Mondialu. Da’, sincer, mă așteptam ca la aia cu răspopitu s-o adauge și p-aia cu tonomatu…”, scrie Victor Ciutacu.

Citeşte şi: INCREDIBIL: După justiţie, TRAIAN BĂSESCU atacă posturile de ştiri

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 mar, 17:53
doras
prostului n-ai ce-i face...
Ciutacului nu-i poti cere sa iasa din propriile tipare: un nimic cu pretentii de " buricul Pamantului ". Nu poti cere unui latrinist sa fie obiectiv: nu-i da voie "fisa postului". Lingaii varanului, la banii ce-i incaseaza si sa vrea n-ar puteaface si gandii decat ca niste lefegii, asa ca nimic din cele afirmate de un ciutac, gade, stoiceasca, badea nu ajunge la cei ce mai gandesc cu propriul cap si nu iau in considerare "stiri fabricate " de cel mai anti romanesc post de televiziune> Laei , delatiunea si dezinformarea e politica editoriala. Vai si amar ar fi de ei daca n-ar face dupa cum le canta varanul, nici o televiziune nu i-ar mai angaja si ar fi muritori de foame. Asa ca: batatura de caine nu se inalta la ceruri, latrati in continuare vazatori de suflete...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ