Traian Băsescu o dă la întors, după atacul la adresa Laurei Codruţa Kovesi

| 11 mar, 12:48

Traian Băsescu a postat pe Facebook o înregistrare în care are o discuţie aprinsă cu procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi. Din dialog, dar şi din tonul folosit de Traian Băsescu se înţelege că acesta a vrut să o atace pe şefa DNA. Fostul preşedinte susţine însă contrariul.

„Nu a fost un atac la Kovesi. Am vrut să-mi apăr mandatul. Mi s-a pus în cârcă nerezolvare acestui dosar. Şi am făcut cererirepetate ca el să se rezolve. Asta i-am cerut şi atunci lui Kovesi. De altfel, o să public şi ce i-am cerut lui Tiberiu Niţu la numire, să rezolve acest dosar. Deci nu are legătură cu Kovesi”, i-a declarat Traian Băsescu jurnalistului Cătălin Striblea.

Citeşte şi: Băsescu, atac DEVASTATOR la adresa Laurei Codruța Kovesi

Striblea susţine că fostul preşedinte i-a explicat şi că blocarea dosarelor Mineriadei şi cel al Revoluţiei din 1989 ţine „ține strict de procurori, de background-ul lor profesional și uman".

"Fără a putea spune un motiv, eu cred că acest dosar a fost blocat. Și nu pot decât să fac o speculație: că s-au ferit să ajungă la condamnarea unui șef de stat pentru a nu naște precedente. E doar un sentiment. Dar nu-mi pot explica de ce dosarul ăsta nu și-a găsit capătul în niciunul dintre regimurile prin care a trecut", mai scrie Striblea, pe blogul personal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 mar, 13:07
Ana
Nimeni nu e mai presus de lege.Nici chiar basescu. De ce sa nu se fi creat un precedent printr-o eventuala condamnare a lui Iliescu? Si un presedinte de tara este tot un om, de ce este scutit sa faca puscarie daca greseste ? basescu afirma ca nu vrea, dar totusi face speculatii, ca intotdeauna, un nesimtit. Mi-e sila si mi-e rau ,cind ma gindesc ce vomituri de oameni sint unii........

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ