TRAIAN BĂSESCU, batjocorit de VICTOR PONTA

| 12 mar, 17:00

Fostul președinte Traian Băsescu susține că se simte batjocorit de premierul Victor Ponta, în problema casei pe care trebuie să o primească de la RA-PPS. Băsescu a precizat că îi este și jenă de Klaus Iohannis, pentru jocul pe care îl face Victor Ponta.

”Eu am rugat Guvernul sa gaseasca o solutie, pentru ca mi-e jena de iohannis. Am fost de acord cu o solutie provizorie, Guvernul nu a vrut. Parerea mea e ca Ponta nu vrea sa-si bata joc numai de mine, ci si de presedintele in functie”, a declarat Traian Băsescu.

Citeşte şi: INCREDIBIL: După justiţie, TRAIAN BĂSESCU posturile de ştiri

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 mar, 18:17
Alexandru Valeriu Pantelimon
Ticalosului nu-i convine stabilitate ; el face singurul lucru care-l stie ; incearca din rasputeri sa semene dihonie , ura si instabilitate in tara . Noroc ca are in fata lui oameni mai inteligenti ca el , cum sunt dealfel majoritatea romanilor in comparatie cu el - un mediocru care nu poate intelege asta .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ