Guvernul a respins propunerea de modificare a legii pentru acordarea unei locuințe provizorii lui Băsescu

| 11 mar, 15:29

Executivul a respins în ședința de miercuri propunerea Secretariatului General al Guvernului (SGG), inclusă într-o ordonanță de urgență mai amplă, privind modificarea prevederilor Legii 406/2001 referitoare la situația locativă a foștilor șefi ai statului român.

"Nu a fost aprobată nicio modificare a prevederilor conexe Legii 406/2001 care reglementează situația locativă a foștilor șefi de stat. Urmează ca această temă să fie dezbătută în regim de urgență în Parlament. (...) Guvernul nu a considerat necesar să facă un act cu dedicație în acest caz. Urmează ca Parlamentul, cel care a emis Legea 406, să o și amendeze", a anunțat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Corneliu Calotă.

Citeşte şi:  Guvernul grăbeşte mutarea lui Traian Băsescu din Vila Lac 3

Potrivit unor surse, Guvernul a discutat în ședința de miercuri pe tema modificării Legii privind acordarea unor drepturi foștilor președinți, pentru a da posibilitatea de a-i oferi provizoriu fostului președinte Traian Băsescu o altă locuință până când cea atribuită deja, din strada Gogol nr. 2, București, va fi renovată.

Sursele citate spun că în textul propus de SGG se făcea referire la acordarea unei locuințe fostului președinte Traian Băsescu pe o perioadă de maximum trei luni, până la finalizarea renovării imobilului din strada Gogol, atribuit fostului șef al statului la începutul lunii februarie a acestui an, printr-o hotărâre a Executivului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ