Guvernul grăbeşte mutarea lui Traian Băsescu din Vila Lac 3

| 11 mar, 11:46

Executivul pregăteşte un act normativ prin care să-i aloce fostului preşedinte Traian Băsescu o locuinţă provizorie până când se finalizează lucrările de renovare la vila de protocol la care are dreptul ca fost şef de stat, informează România TV.

Conform legii, un fost preşedinte are la dispoziţie 60 de zile pentru a elibera locuinţa de serviciu din perioada mandatului, însă locuinţa pe care Traian Băsescu a primit-o ca fost şef al statului este în curs de renovare.

În consecinţă, Guvernul pregăteşte un proiect de Ordonanţă de Urgenţă prin care foştii şefi de stat pot primi o locuinţă de protocol provizorie pentru o perioadă de trei luni de zile înainte de a se muta în vila pe care urmează să o ocupe până la sfârşitul vieţii, aflată în strada Gogol.

Potrivit România TV, lui Traian Băsescu i se va pune provizoriu la dispoziţie un imobil aflat în proprietatea privată a statului şi administrarea RA-APPS aflat în strada Mihai Eminescu. Tot acolo, Băsescu va primi şi spaţiul pe care îl va putea folosi ca birou.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a confirmat, pe 29 februarie, că a semnat contractul pentru a se muta în locuinţa RA-APPS, în care a stat Mioara Roman.


Traian Băsescu a anunţat că a acceptat să semneze contractul pRin care RA-APPS îi pune la dispoziţie ca locuinţă de protocol, în calitate de fost şef al statului, imobilul din strada Gogol, nr.2, în care a locuit Mioara Roman.

"Aţi văzut-o în poze?", a reacţionat Traian Băsescu, invitat la un post de televiziune, când a fost întrebat despre locuinţa de protocol, care se află în pline reparaţii.

Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ