BOMBĂ! Traian Băsescu l-a sunat pe Ion Cristoiu să o dea în primire pe Kovesi

| 12 mar, 10:33

Jurnalistul Ion Cristoiu a dezvăluit, într-un editorial postat pe blogul personal, o discuție dintre el și Traian Băsescu. Fostul președinte i-a spus jurnalistului că el n-a știut Rezoluția prin care Codruța Kovesi l-a salvat pe Ion Iliescu în 7 decembrie 2007.

“Marți seara, înainte de a merge la emisiunea lui Rareș Bogdan, m-a sunat Traian Băsescu. A ținut să-mi spună că n-a știut de decizia Codruței Kovesi pînă la faimoasa întîlnire de la Cotroceni, din 2009,  la soliticitarea asociației 21 decembrie. Dacă aș fi știut – a ținut să adauge Traian Băsescu – poate că i-aș fi zis chestia cu foștii președinți. Pot să zic asta la Realitatea Tv? am întrebat, potrivit regulii de a cere mandat de la politician pentru a dezvălui o conversație privată. Da, a răspuns Traian Băsescu, chiar vă rog.”, scrie analistul pe blogul său.

Citeşte şi:  Traian Băsescu o dă la întors, după atacul la adresa Laurei Codruţa Kovesi

Ion Iliescu a fost salvat de la urmărire penală de nimeni alta decît Codruța Kovesi, la vremea respectivă Procuror general al României. Mai precis, așa cum arată prima și ultima pagină din Rezoluția semnată de mînuța Codruței Kovesi, Dan Voinea, procurorul de caz în Dosarul Mineriadei, a dispus începerea urmării penale împotriva lui Ion Iliescu. Ion Iliescu a făcut plîngere la Codruța Kovesi. Iar Codruța Kovesi a dispus pur și simplu NUP în dosarul instrumentat de Dan Voinea, scria Cristoiu într-un post anterior pe blog.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 mar, 15:42
Ungureanu Gheorghe
Caut colaboratori cu sau fara experienta , in toata tara, dispusi sa posteze anunturi pentru promovare carti de literatura.
Cerinte:
- ablititati digitale la utilizarea calculatorului
- cunoastere Microsft Office Word si Excel
- varsta minima 18 ani
- rabdare, seriozitate si consecventa
Beneficii oferite:
- instruire gratuita;
- posibilitatea de a lucra de acasa;
- contract de comision
- program de lucru flexibil.
Daca doresti sa faci parte din echipa noastra trimite textul info la adresa de email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ