C.T POPESCU, reacţie după eliberarea ELENEI UDREA

| 18 feb, 09:08

Elena Udrea poate folosi arestul la domiciliu pentru imaginea sa, crede jurnalistul Cristian Tudor Popescu. El a comentat la Digi24 decizia definitivă instanţei în privinţa Elenei Udrea și faptul că aceasta a refuzat să facă orice comentariu privind eliberarea din arestul preventiv.

„Doamna Udrea poate să utilizeze această eliberare din arest în scopul retoricii personale de imagine pe care a declanşat-o în Parlamentul României, dar asta nu îi schimbă efectiv situaţia, poziţia în clipa de faţă în raport cu justiţia. Urmează alte dosare în care se cere arestarea sa”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Dna Udrea nu va mai face astfel de declarații, așa cum a aruncat înainte de a fi arestată, dar aș vrea să știu dacă și-a schimbat opinia cum că judecătorii nu vor putea, potrivit declarației domniei sale cum că România era o țară nazisto-comunistă, dânsa spunea că judecătorii nu vor fi capabili să reziste presiunii exercitate de acoperiții SRI din presă, chiar de către SRI și DNA”, a amintit Cristian Tudor Popescu.

„Nu vor reuși să reziste acestei presiuni, aşa spunea. Imaginaţi-vă cum să judece obiectiv corect acei judecători? Acum, acei judecători, acest sistem de justiţie pe care l-a incriminat vreme de zece zile în care a prezentat o conspiraţie naţională a SRI, DNA şi a Parlamentului şi a judecătorilor din această ţară împotriva ei. Îşi mai menţine o asemenea viziune după ce Înalta Curte a hotărât să îi transforme arestul la secţia de Poliţie, în arest la domiciliu?”, a mai spus jurnalistul.

Citeşte şi: Preşedintele KLAUS IOHANNIS merge la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ