Victor Ciutacu: Sunt curios cum ajunge Elena Udrea la Casa Poporului dacă e arestată la domiciliu

| 17 feb, 22:20

Victor Ciutacu a postat pe Facebook un mesaj în care sunt evidenţiate câteva bâlbe ale magistraţilor. Jurnalistul se întreabă retoric "dacă DNA va considera că discursul ei public, deci implicit și pentru presa pe care nu are voie s-o contacteze, va fi tratat ca o încălcare a condițiilor dispuse de instanță."

"Fabuloasă hotărârea de a o plasa pe Elena Udrea în arest la domiciliu cu o seară înainte de votul din Parlament privind noua cerere de arestare preventivă. Sunt curios cum ajunge la Casa Poporului și, în caz c-o va face, dacă DNA va considera că discursul ei public, deci implicit și pentru presa pe care nu are voie s-o contacteze, va fi tratat ca o încălcare a condițiilor dispuse de instanță.
P.S. Iar interdicția de a posta de-acasă pe facebook, după ce a avut dreptul în arest, e, dincolo de caracterul ei anticonstituțional, demnă de noaptea minții.", a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

 

Citeşte şi: Ion Cristoiu, despre eliberarea Elenei Udrea: Nu mai are importanță dacă o arestează de o mie de ori

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ