UPDATE: ELENA UDREA a părăsit sediul DNA după aproape 5 ore de audieri

| 18 feb, 08:25

După aproape 5 ore de audieri, Elena Udrea a părăsit sediul şi a plecat spre locuinţa sa. Udrea a ajuns la DNA în această dimineaţă, mai devreme cu 5 minute faţă de ora stabilită cu procurorii. 

Singurele declaraţii pe care le-a făcut la ieşirea din sediul DNA au fost:

"Asa cum stiti nu pot comunica pe subiecte care tin de subiectele penale. Am aprobare pentru mers in plen, maine. Nu pot sa fac niciun fel de precizari", a spus Udrea.

Potrivit avocatului acesteia, Marius Striblea, Elena Udrea a fost citată la ora 9:30 la Direcția Națională Anticorupție, unde a fost audiată în cazul denunțului făcut împotriva generalului SRI Florian Coldea.

Totodată, fostul ministru urmează să ceară aprobarea procurorilor pentru a participa la ședința Comsiei Juridice din Camera Deputaților, unde se discută, de la ora 11:30, noua solicitare a DNA de încuviințare a arestării preventive, fostul ministru fiind acuzat de încă trei infracțiuni de luare de mită.

Elena Udrea a fost eliberată, marți seara, din arestul Poliției Capitalei, după ce magistrații Curții Supreme au decis dispunerea măsurii de arest la domiciliu.

Citeşte şi: Elena Udrea NU s-a putut abţine. Ce a postat pe Facebook

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ