Elena Udrea, în arest la domiciliu, prima REACŢIE

| 17 feb, 20:50

Elena Udrea a fost eliberată din Arestul Capitalei, după ce magistraţii au decis să înlocuiască măsura arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

Elena Udrea nu a vorbit cu jurnaliştii,însă avocatul său, Marius Striblea a declarat:

"Apărarea s-a bazat pe faptul că nu există probe în dosar care să susţină gravele acuzaţii care i s-au adus doamnei Udrea, pe de altă parte măsura arestului preventiv cea mai dură din codul de procedură este una exageratăîn cazul de faţă şi că lăsarea sa în libertate în orice altă formă nu influenţează buna desfăşurare a procesului penal.", a spus avocatul.

"Măine există o citaţie la ora 9:30 pentru DNA. Din câte am înţeles cei de la DNA vor să o audieze pe doamna Udrea în denunţul făcut de aceasta şi cu ocazia prezenţei noastre la DNA vom solicita procurorului de caz să încuviinţeze prezenţa ei faţa Camerei Deputaţilor, mâine la 11:30. ", a declarat avocatul Elenei Udrea.

Întrebat dacă se aşteaptă să mai apară noi cereri de arestare, avocatul Marius Striblea a răspuns: "Vă aduc aminte un lucru de notorietate, Parchetul a primit încuviinţarea Camerei Deputaţilor pentru o nouă cerere de arest preventiv.".

 

Citeşte şi: BREAKING NEWS: Elena Udrea a ieşit din AREST. Ce a declarat după ce a fost eliberată

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ