Ion Cristoiu, despre eliberarea Elenei Udrea: Nu mai are importanță dacă o arestează de o mie de ori

| 17 feb, 22:00

Analistul politic Ion Cristoiu consideră că eliberarea Elenei Udrea din arestul Poliției Capitalei reprezintă o lovitură de imagine pentru fostul ministru.

„Arestul preventiv nu are nicio justificare. Argumentele invocate de procurori că se duce la televiziuni și dă semnale Alinei Bica (...) Domnul Ghiță care e protejat de televiziune a primit numai control judiciar, nu mai spun de domnul Voiculescu, care a avut o campanie furibundă împotriva DNA care putea fi asimilată unei influențări până la urmă”, a declarat Cristoiu, conform B1.

Citeşte şi:  Elena Udrea doarme ACASĂ. Fostă şefă PMP, mutată în arest la domiciliu

Jurnalistul a mai declarat că bătălia fostului ministru s-a dat, în special, la televizor, motiv pentru care este un succes deosebit faptul că măsura arestului preventiv a fost înlocuită cu una mai puțin aspră.

„Nu vreau să îi stric calculele domnului avocat. Doamna Elena Udrea a pornit de la început o campanie mediatică, tema acestei campanii nu erau dezvăluirile concrete.  În seara aceasta, Elena Udrea dacă rămânea în arest era un mare eșec de imagine. Și dacă o ducea la ghilotină, tot un succes era că a plecat din arest. Nu mai are importanță dacă o arestează de o mie de ori. E o uriașă victorie de imagine. Dna Udrea se bate cu deosbire în planul imaginii, e o victorie foarte mare”, a declarat Ion Cristoiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ