EMOŢIONANT! Cine a aşteptat-o pe Elena Udrea la ieşirea din AREST

| 17 feb, 20:03

Elena Udrea a părăsit arestul Poliţiei Capitalei, după ce magistraţii ÎCCJ au decis, marți, ca măsura arestului preventiv să fie înlocuită cu măsura arestului la domiciliu.

Elena Udrea a fost aşteptată de mama sa, pe care a îmbrăţisat-o imediat.

Totodată, fosta şefă PMP a fost întâmpinată şi de avocatul său:

"Începe să se ducă spre normalitate. E o veste bună. M-am așteptat să se termine cu această umilință a arestului preventiv. Să o vedem pe doamna Udrea ieșită de aici și ne pregătim apărarea începând de mâine, nu uitați că e Comisie Juridică mâine. Încerc să intru acum să îi transmit vestea. Probabil că va afla până voi intra ea. Va trebui să ceară voie de la procurori pentru a lua parte la ședința de plen”, a declarat avocatul Elenei Udrea, înainte ca aceasta să iasă din arestul Poliţiei Capitalei.

Citeşte şi: Elena Udrea, în arest la domiciliu, prima REACŢIE

Elena Udrea are interdicție să iasă din casă fără voia  organului judiciar, vorbească cu presa și chiar să posteze mesaje pe internet, ori să ia legătura, prin orice intermediu, cu alți inculpați în dosar. Fostul ministru poate merge acasă, după ce a stat o săptămână în arestul Poliției Capitalei.

Citeşte şi: BREAKING NEWS: Elena Udrea va fi ELIBERATĂ

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ