VIDEO: ELENA UDREA, deţinut de LUX într-un apartament de cinci stele

| 18 feb, 10:36

Prima noapte de lux, după şase petrecute în celulă. După aproape o săptămână petrecută în arestul Capitalei, ELENA UDREA s-a bucurat seara trecută de luxul oferit de apartamentul pe care îl are închiriat în cadrul unui complex rezidenţial.

Elena Udrea a petrecut prima noapte acasă, după ce a fost eliberată din Arestul Capitalei. Magistraţii au hotărât ca, după o săptămână în celulă, fostul ministru al Dezvoltării să rămână în arest la domiciliu. Astfel că, după o săptămână, Udrea a dat celula de 12 metri pătraţi pentru un apartament de lux.

Elena Udrea deţine, potrivit declaraţiei de avere, o casă de aproape 170 de metri pătraţi în Capitală, însă a preferat să stea pe perioada arestului în complexul rezidenţial unde are închiriat un apartament. Iar chiria este pe măsură: aproximativ 2.500 de euro pe lună.

Citeşte şi: S-a aflat ADEVĂRATUL motiv pentru care HUIDU a sărit în ajutorul Elenei Udrea

Udrea nu este nevoită să părăsească complexul pe perioada arestului: pe lângă luxul oferit de apartamentul închiriat, politicianul are la dispoziţie două piscine, saună şi masaje, dar şi sală de forţă.

Mare amatoare de sport, Elena Udrea poate alege fie între cele opt terenuri de tenis, un teren de padel şi squash, fie escaladare în aer liber. Politicianul poate lua chiar şi lecţii de dans ori de canto.

De altfel, complexul în care locuieşte acum Elena Udrea este acelaşi în care este acuzată că a investit aproximativ 8 milioane de euro din fonduri europene pe vremea când era ministru al Dezvoltării.

Citeşte şi: UPDATE: ELENA UDREA a ajuns la DNA pentru audieri


 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ