BOMBĂ! Prima reacţie a IUBITULUI Elenei Udrea

| 13 feb, 09:23

Primarul despre care s-a zvonit că ar avea o relaţie cu Elena Udrea a vorbit pentru prima oară de la arestarea fostului ministru. Cătălin Cherecheş, primarul din Baia Mare a rupt tăcerea şi a vorbit pentru SPYNEWS.ro.

La câteva ore de la arestarea Elenei Udrea, cel despre care s-a scris că ar fi iubitul divei, le-a povestit reporterilor SPYNEWS.ro că respectă mersul justiţiei şi nu este în măsură să îşi dea cu părerea în ceea ce priveşte trimiterea în spatele gratiilor a blondei din Parlament. Cu toate acestea, din cauza pozelor tandre şi a apropierii vizibile dintre cei doi, presa a speculat de nenumărate ori că edilul ar fi unul din motivele divorţului politicienei de Dorin Cocoş.

"Eu sunt doar un primar care a colaborat cu Ministerul Dezvoltării. Nu discut decât în momentul în care justiţia îşii va spune cuvântul. Nu vreau să intru în chestiuni care ţin de speculaţii. Eu respect mersul justiţiei.  Am vorbit ultima oară cu Elena Udrea în campania pentru alegerile parlamentare, atunci când s-a deplasat la Baia Mare. Aşa cum am mai spus, eu nu am niciun fel de relaţie cu doamna Udrea, decât una oficială, din postura de primar, când aceasta era ministru.", le-a mărturisit primarul din Baia Mare reporterilor SPYNEWS.ro.

Într-un alt interviu din presa autohtonă, edilul a declarat că orice bărbat ar fi cucerit de frumuseţea răpitoare a divei de Pleşcoi. "Din respect pentru domnia sa ar trebui să lăsăm deoparte aceste bârfe. Oricum, cred că trebuie să recunoaştem şi noi bărbaţii, că Elena Udrea este  o femeie foarte frumoasă. Pe Elena Udrea o cunosc de când eram colegi în Parlamentul Romaniei.", a punctat edilul.

 

Citeşte şi: INCREDIBIL! Cu cine stă ELENA UDREA în celulă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

25 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 mar, 14:39
Tavi
Ai grija de batrinete acuma pina esti tinar
Cea mai noua oferta de lucru !!! Oferim curs gratuit si complet de instruire ! Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a nu renunta.S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in plus acuma pina esti tinar. sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala.Part-time(in timpul liber 3 ore/zi) sau full-time. Cerem seriozitate maxima.Alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
19 mar, 16:26
Tibi
Munca la domiciliu
Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
10 mar, 11:59
Noutate absoluta !!!
Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
08 mar, 21:52
Bolflo
LA CALCULATOR ACASA
Esti interesat de suplimentarea veniturilor tale si chiar obtinerea unor castiguri care sa te faca propriul tau stapan?
Esti dispus sa inveti despre cum se fac afaceri de succes?
Ai un calculator, acces la internet si 2-3 ore disponibile zilnic?
Poti avea rabdare cateva luni pana sa-ti vezi implinite unele visuri ale succesului tau in viata?
Nu e vorba de noroc, afaceri necurate, inselatorii sau alte treburi care sa-ti incarce constiinta si sa-ti puna in pericol libertatea, ci doar de seriozitate, vointa, si o leaca de rabdare.
Daca vrei sa te alaturi unei afaceri de succes trimite textul „Vreau detalii” la adresa de email:[email protected]
06 mar, 11:37
Tavi
Ai grija de batrinete acuma pina esti tinar
Cea mai noua oferta de lucru !!! Oferim curs gratuit si complet de instruire ! Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a nu renunta.S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in plus acuma pina esti tinar. sellectam urgent dezvoltatori de prioect pentru piata nationala si mondiala.Part-time(in timpul liber 3 ore/zi) sau full-time. Cerem seriozitate maxima.Alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
19 mar, 17:00
FISCUL
SUGI PULA!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ