Audio INCREDIBIL! Catalin Chereches: "mafia e transpartinică în acest municipiu"

| 28 mai, 22:43

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches (UNPR), ar fi spus, potrivit unei inregistrari publicate in presa locala, ca mafia este "transpartinica". "Am crezut ca au murit mafiotii, dar mai trebuie sa impuscam vreo doi, trei", mai spune acesta.

“Mafia in acest municipiu este una transpartinica si stim foarte bine cum au functionat lucrurile in acest Consiliu Local timp de 20 de ani. Am crezut ca au murit mafiotii, dar mai trebuie sa impuscam vreo doi, trei. O sa spun foarte multe lucruri de acum incolo despre ce ceea ce inseamna administratia municipiului Baia Mare si ceea ce a insemnat abuzuri care s-au facut in Consiliul Local. Daca pana acum am fost un om care m-am orientat spre constructie si am lasat deoparte umbra care a planat deasupra acestui municipiu foarte multi ani, cred ca trebuie sa aratam unora, care au ceata pe ochi, cine sunt de fapt. Este absolut rusinos ceea ce s-a intamplat acum, e doar o prima atitudine publica pe care o am. Voi solicita cetatenilor sa faca o adunare publica in acest sens, vom genera o platforma de sustinere a acestei initiative, astfel incat sa-i convingem pe cei trei consilieri neinspirati si sa-i conducem spre lumina si spre adevar. Relatia dintre noi s-a incheiat astazi, nu mai am niciun respect fata de dumneavoastra”, ar fi afirmat Chereches, potrivit presei locale.

Citeşte şi: UNPR avertizează PSD: Unitatea coaliţiei stă în noi

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ