Apropiat al președintelui UNPR, Gabriel Oprea: În 16 noiembrie l-am sprijinit degeaba pe premier

| 22 ian, 08:36

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, și totodată omul de încredere al liderului UNPR, Gabriel Oprea, susține că l-a susținut degeaba pe Victor Ponta. Cherecheș este nemulțumit pentru că Ministerul Tineretului și Sportului nu-i finanțează o serie de proiecte în Baia Mare, scrie Știri pe surse.

”Am considerat că trebuie să mă sacrific şi să fac anumite gesturi din punct de vedere politic pentru a obţine aceste baze sportive. Am făcut aceste lucruri, m-am sacrificat, mi-am luat toate „castanele” în cap şi toate şuturile în fund care puteau să fie luate susţinându-l pe Victor Ponta”, a  declarat Cătălin Cherecheş.

În timpul campaniei electorale, Victor Ponta a avut de înfruntat un protest masiv la Baia Mare, cel care l-a salvat fiind primarul Cătălin Cherecheș alături de cei de la SPP.

”Dacă vă amintiţi, în 16 noiembrie a avut loc turul doi al alegerilor prezidenţiale. Am constatat cu surprindere, venind hârtiile pe circuit şi ajungând la Primăria Baia Mare în ianuarie, că undeva la începutul lunii noiembrie, între 5 şi 10 noiembrie, cu privire la transferul bazelor sportive. Aşadar în 16 noiembrie l-am sprijinit degeaba pe Victor Ponta”, a mai precizat Cherecheş.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 ian, 12:11
liviuioan
--SPARGATORUL de MUCI---BALET
Se sparge-n figuri, plimbat cu perna de BOGHIS--ELENA .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ