Cum se simte Elena Udrea în spatele gratiilor: "condiţii de lagăr de concentrare"

| 13 feb, 09:02

Condiţiile de detenţie ale Elenei Udrea sunt înjositoare şi demne de un lagăr de concentrare susţine unul dintre avocaţii săi, Marius Striblea.

”Din ce am văzut, apreciez că aceste condiții de arest înseamnă înjosire. Ceea ce se întamplă în ultimul timp este o exagerare gravă în ceea ce privește acest concept de arest preventiv. Măsura preventivă s-a transformat într-o umilință, într-un circ fără margini. E un prejudiciu de imagine uriaș", a declarat avocatul Elenei Udrea.

Citeşte şi: Elena Udrea, încă un mesaj de DUPĂ GRATII!

Nu poți fi de acord cu condiții de lagăr de concentrare. Nu condițiile din penitenciar sunt problema, ci nerespectarea condițiilor în care intri în penitenciar”, a adăugat Marius Striblea.

Citeşte şi: CONDIŢII TERIBILE pentru Elena Udrea! Celula ei, plină de gândaci şi şobolani

Înainte de declaraţiile avocatului Elenei Udrea, în presă au apărut informaţii potrivit cărora deputatul s-ar afla în detenţie în aceeaşi celulă în care a stat şi vrăjitoarea Vanessa. Aceasta a menţionat că este o camăruţă minusculă, unde găseşti gândaci şi şobolani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 feb, 19:23
nagy iudit
coment
sa vada conditiile care le au puscariile din romania ac e ocazia sa si aduca aminte tot ce a facut si ea alaturi de ceilalti serpi si daca nu spune tot atunci acolo sa stea ca merita
02 mar, 06:55
Virginia
Culmea! in loc sa se jeneze ca a ajuns la puscarie , sa nu ridice privirea si sa-i para rau pentru ceea ce a facut, ea se vaita ca nu are lux in celula.......Sunt creatte special aceste conditii umilitoare pentru cei ce ajung aici, sa nu uite si sa nu mai faca nereguli in viatza lor!!!! Sunt oameni care stau inchisi doar ca au furat o gaina si nu milioane........Cred ca mai primeste o palma si de la Dumnezeu ( separat de palma justitiei) si pentru vulgaritate si indecentza ei; am vazut poze obscene cu ea si nu-mi venea sa cred ca un parlamentar, un om politic isi permite sa se afiseze asa. Parlamentul nu este o institutie de fitze! Nu trebuie sa ne bucuram de raul altuia, dar cred ca-si merita soarta.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ