Tomac: PMP propune înființarea la nivelul Primăriei Capitalei a unui Centru de evaluare și prevenire a riscului seismic

| 27 apr, 14:22

PMP propune înființarea de urgență a unui Centru permanent de evaluare și prevenire a riscului seismic la nivelul Capitalei, a declarat președintele formațiunii, Eugen Tomac, luni, într-o conferință de presă.

"Vreau să subliniez foarte clar un aspect care este tratat superficial, atât de către Primăria Generală a Municipiului București, cât și de către Guvernul României. (...) Bucureștiul este capitala cu cea mai mare expunere seismică din Europa. Avem astăzi în capitala României sute de clădiri încadrate în clasa I de risc seismic. dintre care, după cum declară chiar primarul general, peste 180 de clădiri se înscriu în categoria de risc seismic 1, pericol public. (...) PMP vine cu o propunere, astfel încât să se creeze la nivelul Primăriei Capitalei un Centru permanent de evaluare și prevenire a riscului seismic în cadrul Primăriei municipiului București. Este nevoie de o implicare continuă astfel încât în caz de tragedie, în caz de expunere seismică să poată fi evitată o catastrofă", a declarat președintele PMP, luni, într-o conferință de presă la sediul formațiunii.

Tomac a precizat că PMP va transmite și o Notă scrisă către Primăria Capitalei prin care se va solicita, prin consilierii generali ai partidului, să se ia în calcul "înființarea de urgență a acestui Centru permanent de evaluare și prevenire a riscului seismic".

În același context, Tomac a transmis în numele PMP un mesaj de compasiune către locuitorii din Nepal grav afectați în această perioadă de o serie de cutremure.

"Deplângem tragedia din Nepal acolo unde și-au pierdut viața peste 3.600 de oameni și vedem că există aproape 6.500 de răniți, după cum declară autoritățile din Nepal. E o tragedie și partidul nostru își exprimă sincera compasiune pentru tot ceea ce se întâmplă acum în Nepal. (...) Această catastrofă trebuie să ne facă, și aici mă refer la oamenii politici și la decidenții din administrația publică centrală și locală, să privim cu mai multă responsabilitate tot ceea ce ține de expunerea seismică", a declarat președintele PMP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 apr, 18:08
GOLANUL TOMAC-TOLOMAC
un evreu hot si excroc,de meserie turnator grilaje
din surse ale serviciilor de salubritate si vidanjare,din republica TOLOMAC -MOLD
ni se transmite prin sataelit.PMP,in traducere tolomaca-tomaca inseamna;PARTIDUL
MUISTILOR POPULARI,avand ca presedinte pe criminalui de romani, BASINESCU.in timpul dictaturii sale ,2004-2014, au fost ucisi de foamete si lipsa locuri munca 1 mil.
de romani. este arestat pentru genogid ,si inalta tradare.are avocati 2 satanisti inter
nationali;bersulconci si scaraotchi-sarcoti.toti 3 vor muri in fata lui LUCIFER ......
vom reveni cu noi informatii bomba !!!!!!
27 apr, 18:06
GOLANUL TOMAC-TOLOMAC
un evreu hot si excroc,de meserie turnator grilaje
din surse ale serviciilor de salubritate si vidanjare,din republica TOLOMAC -MOLD
ni se transmite prin sataelit.PMP,in traducere tolomaca-tomaca inseamna;PARTIDUL
MUISTILOR POPULARI,avand ca presedinte pe criminalui de romani, BASINESCU.in timpul dictaturii sale ,2004-2014, au fost ucise de foamete si lisa locuri munca 1 mil.
de romani. este arestat pentru genogid ,si inalta tradare.are avocati 2 satanisti inter
nationale;bersulconci si scaraotchi-sarcoti.toti 3 vor muri in fata lui LUCIFER ......
vom reveni cu noi informatii bomba !!!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ