Ponta, despre vina lui Tăriceanu în cazul Şova: E o prostie!

| 24 apr, 19:44

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Craiova în legătură cu culpabilizarea lui Călin Popescu Tăriceanu în cazul senatorului Dan Şova că ideea este "o prostie", pentru că preşedintele Senatului nu este şeful acestei camere legislative.

 

Ponta a mai afirmat că nici un jurist de la opoziţie nu a afirmat acest lucru, ci doar "aceia care vorbesc pe la televizor", potrivit Agerpres.

"E o prostie şi cei de la opoziţie ştiu. Nu cred că aţi văzut vreun jurist de la opoziţie care să afirme acest lucru. Aţi văzut din aceştia care vorbesc pe la televizor. Lucrurile sunt foarte clare: preşedintele Senatului nu e şeful Senatului, ci reprezentantul. Este un lucru pe care îl ştie orice gaga care ajunge în Parlament şi vorbeşte apoi pe la televizor, penelist sau ce-o fi el. La Guvern eu sunt şeful Guvernului, preşedintele e şeful administraţiei, conduce Preşedinţia, dar la Parlament e un organ colectiv şi preşedintele semnează în numele acelui organ. Restul sunt prostii politice şi îmi pare rău că în afară de chestia asta, de scandalul cu cătuşe, cu plângeri penale nu am auzit nimic de la ceilalţi, nici de la PNL", a spus Ponta, răspunzând întrebării dacă poate fi culpabil preşedintele Senatului pentru că a semnat hotărârea în cazul Şova.

Ponta a mai afirmat că liderul PMP, Eugen Tomac, ar fi fost "prins deturnând bani publici". "Iar asta cu plângerea mi se pare că e făcută de domnul Tomac, pe care acum vreo trei ani l-am prins noi cum a deturnat bani publici şi e în cercetări. Justiţia se va pronunţa. În afară de chestia asta cu plângeri penale, au zis şi ei vreodată un lucru bun, să ne dea şi nouă o idee, că o facem cu mare drag", a mai spus el.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ