Ponta: În 2012, plecam să joc baschet, dar m-a sunat Băsescu pentru guvernare. Crin a zis: Aoleu!

| 27 apr, 19:39

Premierul Victor Ponta a decis să sărbătorească 3 ani de la votul din Parlament în care USL a dărâmat guvernul MRU. Cu această ocazie, Victor Ponta le-a adus aminte liberalilor că în Congresul USL au votat că niciodată nu vor face alianță cu PDL. Totodată, premierul a făcut dezvăluri din culise cu discuţia pe care a purtat-o cu Crin Antonescu şi Traian Băsescu după trecerea moţiunii de cenzură care a dus la căderea guvernului lui Ungureanu.

Vizibil emoționat, Victor Ponta a spus că și-ar fi dorit ca alături de el să fie în continuare fostul co-președinte al USL, Crin Antonescu. În absența acestuia, Ponta a pus filmulețul cu discursul lui Crin Antonescu la momentul moțiunii de cenzură, scrie stiripesurse.ro

"Pentru că nu pot fi un orator la fel de bun și mi-aș fi dorit să fie alături de mine vă las să-l vedeți pe Crin Antonescu și ceea ce gândea el atunci", a declarat Victor Ponta la evenimentul intitulat "Trei Ani - începutul sfârșitului regimului Băsescu-MR-Predoiu", desfăşurat la Palatul Parlamentului.

Premierul Victor Ponta a dezvăluit un episod necunoscut opiniei publice. Imediat după dărâmarea guvernului Ungureanu, Victor Ponta susține că a fost sunat de Traian Băsescu, pentru a i se propune să vină la Cotroceni.

"Acum trei ani, pe la ora asta, ajunsesem acasă, eram foarte fericit, bineînțeles. M-am schimbat și am vrut să plec să joc baschet, când mi-a sunat telefonul.

Mi s-a spus că la telefon este domnul președinte Traian Băsescu care mă cheamă la Cotroceni. Am pus telefonul jos și l-am sunat pe Crin Antonescu.

Ponta: Crin, m-a chemat Băsescu la Cotroceni!

Antonescu: Aoleu!

Ponta: Dacă îmi spune să preluăm guvernarea, ce facem?

Antonescu: Acționăm, bineînțeles! Nu pentru asta am dat jos Guvernul?", a declarat Victor Ponta la bilanţul realizat după trei ani de guvernare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ