Predoiu: Ponta, unul dintre cei mai mediocri miniştri politici. Eu şi MRU am fost miniştri tehnocraţi

| 26 apr, 13:39

Fostul ministru al Justiţiei Cătălin Predoiu a declarat, duminică, că, în timp ce el şi fostul premier Ungureanu au fost "miniştri tehnocraţi, sprijiniţi politic de PNL şi ulterior PDL", Victor Ponta a fost "unul dintre cei mai mediocri miniştri politici" şi "parte a regimului Băsescu".

Ponta a fost un parlamentar care făcea cele mai penibile exerciţii de linguşire pe lângă Băsescu şi Boc ca să intre in guvernele Boc. Ponta chiar a fost parte a regimului Basescu, a fost parte a coaliţiei PSD - PDL, în timp ce Mihai Răzvan Ungureanu şi subsemnatul am fost miniştri tehnocraţi, sprijiniţi politic de PNL şi ulterior PDL. Ponta a fost unul dintre cei mai mediocri miniştri politici pe care i am văzut în cei patru ani de guvern, şi am văzut mulţi", a spus, pentru MEDIAFAX, fostul ministru al Justiţiei, în replică la anunţul actualului premier conform căruia luni va avea loc la Parlament evenimentul "3 ani de la începutul sfârşitului regimului Băsescu-MRU-Predoiu", unde sunt invitaţi toţi parlamentarii care au votat, în urmă cu trei ani, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Ungureanu

Predoiu, care este şi premier al guvernului alternativ al PNL, a calificat acest eveniment drept o manifestare de "politică ieftină".

"Să aniversezi căderea regimului din care ai făcut parte, ca decident politic şi ministru politic se înscrie în seria de ipostaze «normale» promovate de Ponta. Multiplele ipostaze şi tipare ocupaţionale încercate în viaţa se exprimă acum în conduita sa politică. Trebuie să-l înţelegem, să îl menajăm şi să-l dăm afară de la guvern, până nu transformă ţara într-un mare experiment al dedublării de tip ceauşist: la extern una, la intern alta", a mai spus fostul ministru al Justiţiei Cătălin Predoiu

Predoiu a fost titularul portofoliului Justiţiei în guvernele Tăriceanu, Boc şi Ungureanu. De asemenea, el a ocupat şi poziţia de premier interimar.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, i-a invitat pe toţi parlamentarii care au votat, în urmă cu trei ani, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Ungureanu, a cărui cădere a condus la instalarea Cabinetului USL, să participe luni, la Palatul Parlamentului, la un eveniment dedicat acestui moment.

Evenimentul are tema "3 ani de la începutul sfârşitului regimului Băsescu-MRU-Predoiu" şi a fost programat pentru ora 18.00, se arată în anunţul transmis, duminică, de Ponta.

"Împreună, vom reaminti ce a însemnat schimbarea cursului României din punct de vedere economic şi social!​", spune Ponta.

El a anexat acestui anunţ şi lista celor 235 de parlamentari care au votat moţiunea de cenzură şi sunt invitaţi la Parlament. Printre aceştia figurează Viorel Hrebenciuc, aflat în arest la domiciliu în dosarul privind retrocedările ilegale de păduri, Miron Mitrea, condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu executare pentru luare de mită,Cătălin Voicu, condamnat la şapte ani de închisoare pentru primire de mită, Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul "Transformatorul".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 apr, 21:20
liviuioan
--- CATALIN FENTOIU--
Geamantanul vorbitor--folosit de binomul--U B----transpus in practica cu succes de POLITIA ROMANA . Acum sa fii purtatorul mapelor lui UDREA si BICA--ar fi un succes in activitatea ministeriala--e un motiv de gluma si de bancuri pe la nunti si botezuri .
26 apr, 20:38
Calin
Oferta job
Dacă îţi pui mereu întrebări despre orice lucru, foarte curând vei începe să te îndoieşti de toate. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
26 apr, 14:10
BASINESCU AMANTUL CU PAR,PE LIMBA
IAR APARI BLEGULE SASAIT
TEMBELICA,TI-AM SPUS,CAND TE-AM UNS MINISTRU [ MI-AI DAT 2 MIL.EURO ], CA
TE TIN NUMAI UN AN. MOTIVUL: I-AI TRAS-O ,LA FLESCOI,AMANTEI MELE DIN
PMP-AZI LA PUSCARIE,-,SI APOI,TI-AM PROMIS CA TE SMARDOIESC CA PE VAPOR-
LEGAT DE GAT SI ATARNAT DE PRORA ,PANA LA ANVERS,UNDE TE ARUNCAM IN
SENA DIN BERLIN.URATULE,PLEACA DIN TARA,CA TE BAT BOULE CASTRAT.POA
TE VIN IAR PRESEDINTE--DE PUSCARIE--SI TE PUN IAR MINISTRU ,LA CLOSETELE
DIN TOATE PUSCARIILE DIN LUME.DISPARI,JAPITA TRADATOARE.TE DAI CU SASIUL,NEAM CU ZMERKEL.MILOGULE FARA BARBATIE.POATE TI-O ARAT PE A MEA=16,6 CM. NU TE PUNE CU BARCAGIUL CHIOR SI FARA PAR.MAGARULE 11
26 apr, 14:43
PREDOIU SASAILA
DA,SEFU,SA TRAITI..
MA PLOVOACA DOMNUL PONTA !!!!!!.EL CONDUCE F.BINE TARA.DAR,EU SUNT
INVIDIOSPE DOMNIA SA.SARUT MANA,NEA TRAIANE.SARUT PICIOARELE DOMNULE
PRIM-MINISTRU VICTOR PONTA.RECUNOSC.SUNT UN CACANAR ORDINAR.NU STIU
SA FAC NIMIC.NICI COPII,CU GAGICILE,CA MATA,NEA TRAINICA CU PUTA......MICA
26 apr, 14:02
BASINESCU AMANTUL FARA PAR,PE LIMBA
IAR APARI BLEGULE SI SASAIT
TEMBELICA,TI-AM SPUS CAND TE-AM UNS MINISTRU [ MI-AI DAT 2 MIL.EURO ], CA
TE TIN NUMAI UN AN. MOTIVUL: I-AI TRAS-O ,LA FLESCOI,AMANTEI MELE DIN
PMP-AZI LA PUSCARIE,-,SI APOI,TI-AM PROMIS CA TE SMARDOIESC CA PE VAPOR-
LEGAT DE GAT SI ATARNAT DE PRORA ,PANA LA ANVERS,UNDE TE ARUNCAM IN
SENA DE BERLIN.URATULE,PLEACA DIN TARA,CE TE BAT BOULE CASTRAT.POATE
VIN IAR PRESEDINTE--DE PUSCARIE--SI TE PUN IAR MINISTRU DE CLOSETE.
DISPARI,JAPITA TRADATOARE.TE DAI CU SASIUL,NEAM CU ZMERKEL.MILOGULE

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ