Ce face Crin Antonescu de când s-a retras din politică

| 22 mai, 15:02

Crin Antonescu, fostul preşedinte al liberalilor, a decis să se retragă din politică. În ultimele luni, cel care a stat interimar pe fotoliul de la Cotroceni şi-a făcut rar apariţia în public, iar la evenimentul PNL, de zilele trecute, a anunţat că este "ultima oară când se adresează unei asemenea adunări liberale".

Crin Antonescu s-a lăsat cu greu convins să participe la evenimentul PNL, confirmând participarea târziu, potrivit unor surse liberale, citate de evz.ro.

În discursul susținut cu acest prilej, Antonescu a precizat că este „ultima oară când se adresează unei asemenea adunări liberale" şi că le urează să aibă puterea de a apăra Parlamentul și prezumția de nevinovăție, chiar dacă sunt arestați adversari politici. „E pentru ultima oară când mă adresez unei adunări liberale. N-am nici interese, nici aşteptări", a spus Crin Antonescu.

„Stă în casă și citește, asta face în majoritatea timpului. Mai merge pe la Strasbourg și Bruxelles cu soția lui (europarlamentarul PNL Adina Vălean- n. red.). Rareori mai vorbește cu colegii de partid, printre cei cu care mai ține legătura, numărându-se Marian Petrache sau deputatul PNL de Cluj, Radu Zlati", au declarat surse liberale apropiate fostului președinte PNL.

"Crin Antonescu pune în practică ce a declarat ca poziție publică, demisia sa în acest moment ar ridica probleme partidului și a redus activitatea", a declarat Radu Zlati.

El a precizat că discută doar lucruri personale cu fostul șef al liberalilor și că regretă că acesta a luat decizia de a se retrage din viața politică.

Duminică, fostul lider PNL Crin Antonescu ar urma să se alăture unui ONG iniţiat de câţiva membri din vechiul PNL care se opun fuziunii cu PDL. ONG-ul va fi lansat la Hotel Royal din Bucureşti.

Tag-uri: Crin Antonescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ