Crin Antonescu: Parlamentarii sunt ţinta propriei lor prostii

| 01 iun, 11:09

Fostul lider liberal, Crin Antonescu, analizează în interviul acordat EVZ situația actuală a parlamentarilor, care au devenit în ultima perioadă ținta propriei lor prostii.

"Câștig în jur de o mie de euro. Sigur că, dacă dăm frâu liber populismului, începem să spunem că sunt oameni săraci care trăiesc cu 100 de euro, da. Dar noi vorbim într-o ţară şi într-un sistem în care magistraţii sunt mult mai bine plătiţi, şi foarte bine că sunt mult mai bine plătiţi şi trebuie să ai curajul să spui: începem această reformă, cine vrea să facă politică nu mai face afaceri, nu are nicio altă preocupare cât face politică, o face din vocaţie şi, dacă poate să trăiască în România cu 5.000 de euro pe lună bine, dacă nu, nu. Du-te şi fă 15.000 în altă parte. Aşa. După aceea, totuşi, Parlamentul, imaginea şi instituţia parlamentară sunt pe un tobogan cum nu au fost niciodată", a subliniat Crin Antonescu.

Despre parlamentari


"Acum sunt, în primul rând, ţinta propriei lor prostii. Îmi pare rău să o spun, a celor mai mulţi sau a foarte mulţi dintre noi, parlamentarii.  Mă refer la conduită, la acţiuni politice, la maniera în care răspund unor provocări, la maniera în care reprezintă pe cineva, dacă reprezintă. Nu spun că nu există motive de critică. Asta se întâlneşte, în chip nefericit, cu acţiunea profund tembelă, izvorâtă şi din ignoranţă a unei bune părţi din mass-media care din lipsă de pregătire, de cultură, de imaginaţie, de talent...", a punctat fostul lider liberal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ