FĂRĂ REMUŞCĂRI! Alina Gorghiu i-a dat lovitura de graţie lui Crin Antonescu

| 22 mai, 19:44

Alina Gorghiu l-a scos din fotografia de familie de la aniversarea a 140 de ani de la crearea PNL pe fostul preşedinte al liberalilor, Crin Antonescu. Gestul copreşedintelui PNL a stârnit reacţii negative printre internauţi.

Alina Gorghiu a găsit de cuviinţă să editeze fotografia aniversară a liberalilor astfel încât, fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, să nu apară în poză. Fotografia a fost publicată pe Facebook de copreședintele PNL.

Alina Gorghiu a publicat, joi, pe Facebook, șase fotografii, de la evenimentul de la Opera Română, unde PNL a aniversat 140 de ani de la înființare.

Printre persoanjele politice care s-au aflat în primul rând s-au aflat Klaus Iohannis, Mircea Ionescu-Quintus, Vasile Blaga, dar și Alina Gorghiu, care a fost flancată de președintele României și de celălalt președinte al PNL, Vasile Blaga. Totuși, lângă Vasile Blaga se afla Crin Antonescu, care la "cenzură" a fost tăiat din imagine.

Citeşte şi: Crin Antonescu a făcut anunțul:"E PENTRU ULTIMA DATĂ". Liberalii s-au crucit!

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 mai, 11:04
maria
Furtuna gandirii pozitive
TOT CEACE DARUIM SE INTOARCE , MAI DEVREME SAU MAI TARZIU, LA NOI. Asta scrie celebrul Bob Proctor, in cartea"Te ai nascut bogat". Cautam urgent, colaboratori part time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Incheiem contract de comision. Pentru detalii, trimiteti mesajul"PROIECT" la adresa: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ