Gabriela Firea: PNL vrea să îi amnistieze pe toți liberalii care au probleme penale

| 22 mai, 17:44

Gabriela Firea a criticat propunerile PNL referitoare la condițiile de integritate, spunând că prin această decizie toți cei care au probleme cu justiția vor fi aministiați.

Doamna Alina Gorghiu a anunțat că sancțiunile decise de PNL împotriva celor care au probleme penale se vor aplica doar în viitor, nu și pentru cei care au fost până acum condamnați de Justiție. Iată cum cei din PNL, care toată ziua atacă alte partide pe tema Justiției, îi amnistiază pe toți liberalii care au probleme penale. Este un act de maximă ipocrizie și o bătaie de joc la adresa electoratului. Din acest moment, partidul doamnei Gorghiu ar trebui să tacă în tot ceea ce înseamnă tema integrității clasei politice. PNL nu mai are niciun fel de legitimitate să mai discute pe acest subiect dacă nu vor să se facă de rușine", a declarat Gabriela Firea.

Membrii PNL au încheiat, miercuri, propunerile de modificare a Statului prin care cei cu funcții de conducere, condamnați în prezent, își vor piarde funcția, dar nu și calitatea de membru, aceste sancțiuni urmând să se aplice în viitor.

"Noi intrăm cu o propunere, vedem ce va dispune adunarea de mâine de la Piteşti. Propunerea e că modificarea statutului pe criterii de integritate se va aplica pentru viitor, nu retroactiv", a anunţat copreşedintele PNL Alina Gorghiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 mai, 14:57
Androneasca Plagiatoarea
Fireo, lasă pulitica, vezi că-ţi plânge copilul de foame. Marş la alăptat.
23 mai, 17:56
Jock
Alina Gorghiu aduna la sinul ei toti infractorii din PNL. Fratilor pe viitor sinteti liberi la furat, PNL si Gorghiu va protejeaza.Nu veti pati nimic doar ca veti fi promovati. Cum este presedintele *compatibil * asa vor fi si subordonatii mariei sale , liber la furat. Johannis este de accord cu pupila lui ca are si el udreasa lui, pe altcineva nici ca putea gasi decit pe infractoarea asta penibila si aiurita

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ